- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.781
Ondaki para bendede olsa 18 lik görünürum. bakımlarını yapıyorlar ona göre hayat yaşıyorlar adam 57 sinde hâle evlenme adayı olarak görünüyorAma hala olduğu gibi genç hiçte göstermiyor
bencede tam benlik koca adayımın zıttıAaayyyy çok yakışıyorsunuz beeeegğgğ
Wuuuu
gözün var demek ondaWuuuu
Sen düşürdün aklıma sarışın deyince brat geldi nedense
gözün var demek onda
Demek bilinçaltım da bir yerlere brat vermişgözün var demek onda
seni gidi seniDemek bilinçaltım da bir yerlere brat vermiş
Ortaya çıktı
Eevttt kahvemm vallaha çok haklısınn bizdede onun kadar paramız olsa hey gidim heyyyyOndaki para bendede olsa 18 lik görünürum. bakımlarını yapıyorlar ona göre hayat yaşıyorlar adam 57 sinde hâle evlenme adayı olarak görünüyor
Hahahahah seeennn nişanlısın siissstttt aklından çıkar bakemm onuu enişteme söylerim ha seniiiibencede tam benlik koca adayımın zıttı
seni gidi seni
enişten duysa ciddi anlamda kafamı kırarEevttt kahvemm vallaha çok haklısınn bizdede onun kadar paramız olsa hey gidim heyyyy
Hahahahah seeennn nişanlısın siissstttt aklından çıkar bakemm onuu enişteme söylerim ha seniiii
Heee şöyle ayağını denkk all ben erkek tarafıyımm hadii bakalımm konuşş bidaha hele bi daha düşünenişten duysa ciddi anlamda kafamı kırar
o görmeden baksak ne olurHeee şöyle ayağını denkk all ben erkek tarafıyımm hadii bakalımm konuşş bidaha hele bi daha düşün
Aaaa ne lazım sana bakmakk pare baksunnno görmeden baksak ne olur
Vvuuuuu senide söyleyecem eniştemeeeeee
Diyetteyiz diye menuyede mi bakmicazVvuuuuu senide söyleyecem eniştemeeeeee
Ee hadi bakunn bakmaktan ne olacakkkDiyetteyiz diye menuyede mi bakmicaz
Gene ne olay var kızz orda oluyor olayyy zaten heryerdeAlin iste ben şuan hamillelikteyim gebelik hazırlıkta olay var ben hamilemiym mi de
ahahhah banada olur bu da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?