- 25 Ağustos 2019
- 61.128
- 114.110
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.761
Ee minnoş dedi ya all onu yap istersenn
Evet uyduruk bir evi 1 trilyona alıyorsun meselakiralar pahalıymış orada meyve sebze aynı keza arkadaşım yaşıyordu tayini çıktı muşa
Ben atacemm az kaldıııSac dökülmesus kimse duymasın beni gruptan atarlar benı
allah yardım etsin anteptede ev almak zor pahalıEvet uyduruk bir evi 1 trilyona alıyorsun mesela
Benim koca yok bana brati getirinVuuu kızz sevdigim şarkıyı atmışsınnn
Çok dinlerimm bunuu
Kocama da söylerim bunuda
Özel sektörde çalış kuzu ben kadının çalışıp üretmesinden yanayım şahsi fikrim tabi .. çocuk olduktan sonra bana evde oturmak çok zor geldi özlüyorum iş hayatınıFarzediyorum ki kpss çalıştım gurdim atandım.
Öğretmen olarak 4+2 doğu görevim olacak ve eşim tayinini aldiramiyor.
Biliyorsundur belki öğretmenler de eşlerinin yanına tayin aldiramiyor hakları elinden alınmıştı.
Yani ömrümüzün herhangi bir zamanında 4 yıl bir .
2 yıl bir daha olmakkk üzere ayrı kalmamız gerekecek bu pek işimize gelmiyor.
Eşimde çiftlikten bize sen calisiyormussun gibi bı oara geliyor ve senin kazanacagin
meblağdan fazla ediyor yetiyor yani zaten diyor ama şimdilik böyle bu. Eşimin abisi evlenince kaynak boluşülecek sonuçta o da ev gecindiriyor artik diye.
İşte o zaman yetmeyecek .
Alım gücümüzü çok düşürdüler bugünlere geleceğimizi tahmin edemezdim.
Yaşlandı kız o napacan onuBenim koca yok bana brati getirin
Bratt bey bu pare pare buda brattBenim koca yok bana brati getirin
Kız çok hızlı yaziyonus yetişemiyor tek tek @ASSOSyalim senin mesaj gerilerde kaldı bulamıyorum cevap yazicam
Bratt bey bu pare pare buda bratt
Hadii ell sikışın paremmm allahın emriyle seni isticezz öyle dedi kulağımdan fısısaldı
Eki Görüntüle 2885025
Valla doğru dedin baktım resimlerine en genc halini buldum baya yaşlanmış kız gerçekten vay be hayatYaşlandı kız o napacan onu
Bunlar hızır gibii kızzzz ben bile yetişemiyorummKız çok hızlı yaziyonus yetişemiyor tek tek @ASSOSyalim senin mesaj gerilerde kaldı bulamıyorum cevap yazicam
Oda dogru adam yaşlandıValla doğru dedin baktım resimlerine en genc halini buldum baya yaşlanmış kız gerçekten vay be hayat
Aaayyyy çok yakışıyorsunuz beeeegğgğ
Merak ettim baktım adam 57 olmuş vayyy beeValla doğru dedin baktım resimlerine en genc halini buldum baya yaşlanmış kız gerçekten vay be hayat
Ama hala olduğu gibi genç hiçte göstermiyorMerak ettim baktım adam 57 olmuş vayyy bee
Aaaa Ciddi miMerak ettim baktım adam 57 olmuş vayyy bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?