- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.861
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.721
Şimdi Mavibahce AVM ye gidicem kahvem.Saol kuzum kız tepemde zor yazıyorum sen napiyon
Yapmadım Dışarıda yiyeceğiz prenses.akşama ne yemek var
o alışveriş merkezide güzel resimlrinden gördümŞimdi Mavibahce AVM ye gidicem kahvem.
Bikac eksiğim var almam lazım.
Ne alırsam kâr paramız çocuk olunca nasıl yetecek diye düşünür olduk herşey çok pahalilasti
Tatsızlik olsun istemedim kuzu sohbetiniz huzur kaçmasın diye çıktım❤Jou nereye kız nereye gidiyorsun
Canımsınnelçinnnnn aaaaaa gel kız buraya sen olmadan neşe olmaz yanlış anlaşılmalar hep olur
Oyy canım benim çok geçmiş olsun, merak ettim seniEfendim kuzum
afiyet olsun tatlımYapmadım Dışarıda yiyeceğiz prenses.
Bı AVM ye gitmem lazım hazirlaniyorum
seni seviyorum biliyorsunTatsızlik olsun istemedim kuzu sohbetiniz huzur kaçmasın diye çıktım❤
Canımsınnelbetki hep olur zaten oyüzden birbirimizi üzmeye bile gerek yok
Evet tanımıyorum sende beni tanımadığın için hakkımda böyle düşünmen beni üzdü bu yüzden cevap yazdım .çok fazla aktif olamıyorum zaten kızımdan zaman yok .Iste şikayet etmedim beni tanimadığın için öyle düşünüyor olabilirsin nediyim tekrardan özür dilerim kusuruma bakma
Herkese iyi sohbetler
o alışveriş merkezide güzel resimlrinden gördüm
Bak döverim seni haTatsızlik olsun istemedim kuzu sohbetiniz huzur kaçmasın diye çıktım❤
Canımsınnelbetki hep olur zaten oyüzden birbirimizi üzmeye bile gerek yok
Yolla gelsin mademBir şarki vardı sitem diye niran ünsal miydi neydi sana gelsin
Yaaa inankii bende seni tanımasamda konustuklarinla içim ısınmıştın gercekten özür dilerim çok üzüldüm burda kızın içinde bilmiyordumkiiEvet tanımıyorum sende beni tanımadığın için hakkımda böyle düşünmen beni üzdü bu yüzden cevap yazdım .çok fazla aktif olamıyorum zaten kızımdan zaman yok .
Bende seni cokcok❤❤seni seviyorum biliyorsun
Hahahahahah hep dövüyon ama beni yavvv birazda sev beni kedi gibiiiBak döverim seni haasıl gidersen tatsızlık olur elcinim kuzum gel sende katıl sohbete
Yavrum özlüyorum seniIyiyim bitanem sen nasılsın
Yaaa hepinizi çok seviyorumm iyiki varsınızzz sırf sizi sevdiğimden konuşuyorum yoksa bananee kim geliyo kim gidiyo hepiniz burda benim için degerlisiniz deger verdiğim insanlara bazen abartıyorumm❤❤❤Jou güzel enerjili arkadaşım kabuğuna cekilme lütfen , aramızda kal
çocuk olunca sende çalışırsın kuzu tek maaş zor İzmir'deŞimdi Mavibahce AVM ye gidicem kahvem.
Bikac eksiğim var almam lazım.
Ne alırsam kâr paramız çocuk olunca nasıl yetecek diye düşünür olduk herşey çok pahalilasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?