- 18 Kasım 2020
- 20.564
- 49.628
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.401
Ben benFal için mi canikom sen dedin ya akşam.bakinca uyku tutmuyor diye bende sabah bıraktım.kuzum
Hey maşallah
teşekkür ederim ablacım erkenden içtim kahvemi işçi olunca malumHey maşallah
Günaydın ve de afiyet olsun minnoşum
Şifa olsun.
Sağlık olsun...ekmeğimizin peşindeyizteşekkür ederim ablacım erkenden içtim kahvemi işçi olunca malum
aynen öyle abla ben 13 senedir hem okuyorum hem çalışıyorum her sektörde çalıştımSağlık olsun...ekmeğimizin peşindeyizkahve enerjimizi ateşliyor çok iyi yapmışın.
Çocuk yaşta tüketici yaşamaktan uzaklaşmışsın helal olsun bitanemaynen öyle abla ben 13 senedir hem okuyorum hem çalışıyorum her sektörde çalıştım
Durumlar bunu gerektirdi ama abla çok şükür diyorum kendi paramı kazanıyorumÇocuk yaşta tüketici yaşamaktan uzaklaşmışsın helal olsun bitanem
Benim hep oluyo canım çözümü bulamadımKızlar sizde aşırı bir saç dökülmesi oldu mu olduysa nasıl durdurdunuz ? Buraya da yazayım
Uçlar sayılı şuan inanamzsin 4 ayda kalmadı saçBenim hep oluyo canım çözümü bulamadım
Kil maske varmış saç için onu dene istersenUçlar sayılı şuan inanamzsin 4 ayda kalmadı saç
Afiyetlerrrr olsunnn balımmmmmm❤❤❤❤❤❤Jou Elhan ASSOSyal Simurgp Kahve __Kokusu MssPARE Catlak-kurabiye D u t coconatt bugünün kahvesi bu saate kaldı gerçi sizler olmasaniz hiç içmem de .
Telveye Atcam bakalım
Vallaha şimdi yaptım bendeJou Elhan ASSOSyal Simurgp Kahve __Kokusu MssPARE Catlak-kurabiye D u t coconatt bugünün kahvesi bu saate kaldı gerçi sizler olmasaniz hiç içmem de .
Telveye Atcam bakalım
Kıl maskesi ne kadar etkili acabaKil maske varmış saç için onu dene istersen
Afiyet olsun nickom, tadını çıkarJou Elhan ASSOSyal Simurgp Kahve __Kokusu MssPARE Catlak-kurabiye D u t coconatt bugünün kahvesi bu saate kaldı gerçi sizler olmasaniz hiç içmem de .
Telveye Atcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?