- 25 Ağustos 2019
- 61.088
- 113.970
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
oyyyyyben akşam içecegim şu an işteyim burada kahve olmaz. :)
mutlaka ama mutlaka...:)
bi kızım izin verirse anne sütttt demese içecegim
4 yaşında teyzesi:)oyyyyysütünü ver annesiii çok sever sütünü
kaç yaşında kızınız
maşallah4 yaşında teyzesi:)
hergün süt içip öle uyur :)
Canoommmmm afiyet ball seker olsunnGeldim geldim ne pişireceksin canım Eki Görüntüle 2870286 @Jou
Teyzesiiiii yesunnnn oniiiii4 yaşında teyzesi:)
hergün süt içip öle uyur :)
daha ne olsun canım ellerine sağlık ya evet yazın pek olmuyor çorbaCanoommmmm afiyet ball seker olsunnispanak kavurmasi yapcam et pirzola vardi kaldi oyle dolaba onuda degerlendiriyim dedim bide patates puresi ortaya salata corba etsemmi etmesemmi bilemedim havada cok sicak çorba bile anca kışın daha guzell oluyo
Teyzesiiiii yesunnnn oniiiii
Evett oyuzden yapmicamdaha ne olsun canım ellerine sağlık ya evet yazın pek olmuyor çorba
sizlerden fikir alırım yaaa ayy evlensemde evimde olsam diyorum bir yandan buradan nasıl gideceğim diyorum ne zor ya keike antepte kalsaydımMinnosprenses imm sen evlen varya bütün gün cıkamazsın dolaptann ben sana habire sorcam ilk gün yemegin ne vardii ben hic bilmiyodum hicte dusunmemistim ne yapicam diye kiz ogun de esim bana yardim etti beraber etmistiik hattaa pilavi ben cok iyi yapardim ama o gun heyecanimdan pilav yapamamistim
ben uzun süre bulurum fikir benimki kayserili ben antep maraş çeşit çok olur bir onlardan bir bizdenEvett oyuzden yapmicamsoguk corba sevse benimkii yapardim yaninada kefir tamamdirr daha ne yapiyim hergun aksama kadar ne yemek yapsam dusunuyorum cokzor anam ya
afiyet olsun parem teşekkür ederim bitti işin canım
Kuzuu inan bende oyleydimm evlenince gercekten genede kendi evin duzenini kuruyosun herseyi kendin duzenliyosun evime gelene kadar 2 saatlik yolda agliya agliya geldim eve sabah a kadar uyuyamadim resmen baskasinin evine geldim sankii cok degisik biseydii ama esinin destegiyle atlaticaksinsizlerden fikir alırım yaaa ayy evlensemde evimde olsam diyorum bir yandan buradan nasıl gideceğim diyorum ne zor ya keike antepte kalsaydım
bende de öyle oluyor ya çektiğimi çırpıp atıyorumAnam ya bu foto niye yuklenmiyor çok büyük diyi
Kizz evett yemek konusunda cok sanslisin benimki bazi seylere seciciben uzun süre bulurum fikir benimki kayserili ben antep maraş çeşit çok olur bir onlardan bir bizden
eşimi için değişen birşey yok ben şehrimi değiştiriyorumKuzuu inan bende oyleydimm evlenince gercekten genede kendi evin duzenini kuruyosun herseyi kendin duzenliyosun evime gelene kadar 2 saatlik yolda agliya agliya geldim eve sabah a kadar uyuyamadim resmen baskasinin evine geldim sankii cok degisik biseydii ama esinin destegiyle atlaticaksin
Everr ayni bende oyle biz kadinlar hep oyle bende sehrimi degistirdimeşimi için değişen birşey yok ben şehrimi değiştiriyorum
benimki öyle değil sadece birkaç sebzeyi sevmiyor onun dışında sıkıntı yok gibi tatlıya çok düşkün her gün isterim diyor hatta bize gelecekleri gün ben mutlaka birşeyler hazırlarım tatlı kek falanKizz evett yemek konusunda cok sanslisin benimki bazi seylere secici
çok uzak değil ama çok şükürEverr ayni bende oyle biz kadinlar hep oyle bende sehrimi degistirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?