- 18 Kasım 2020
- 20.560
- 49.625
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.361
engelde kalmadı gel laKlasik araba ne alaka la
Tovbeler olsun araba sevgim de yok
Minnosssss klasik arabam olarsa direkt antepteyimbas gaza askim bas gaza vuhuuuu
ahahahahahahhaahah kahkaha attım lan
Gelecem vicdansiz az bekle elim bos totom yas gelemem hele bi ise gireyim aha bole gelecemengelde kalmadı gel la
kaça kaça gel aşkımGelecem vicdansiz az bekle elim bos totom yas gelemem hele bi ise gireyim aha bole gelecem
çok şükür iyiyim canım bebiş nasıl iyisiniz dimiMinnosprenses sağol canım iyiyim çok şükür, hava o kadar sıcak ki bunalıyorum. Telefona bakıyorum yazacağımı unutup bırakıyorum kafam gidiyor.
Sen nasılsın nasıl gidiyor??
İyiyiz bugünümüze şükürçok şükür iyiyim canım bebiş nasıl iyisiniz dimiolur böyle şeyler kafaya çok şey tsktığından unutursun tabi normal
Kizz sen nerdesin hele yaaaaaaaa sabah berii lak lakk ettik bitti daha bussaatten sonra kimse gelmez akşam okduTemizlikteyim kızlar kv min evindeJou Minnosprenses birşeyler yiyecek de o arada bakayım ne yapmışlar etmişler diye
Kizz sen nerdesin hele yaaaaaaaa sabah berii lak lakk ettik bitti daha bussaatten sonra kimse gelmez akşam okdu
Olsun kuzumm işin daha onemli delimisin kız senn❤❤ gene bende burdayımm bekliyorumCanim mahvoldum yorgunum şuan kaçırdık bugün ne konuştunuz onu bile okumadım az daha iş var birazdan okurum
Ooo nestleden de şaşmaz kalite takılıyor hatunBende dedim bir kahve yapayım
Eki Görüntüle 2883549
Benim ilk hamileliğimde eşimin kuzeni bakmıştı kız bebek var öyle gözüküyor dediydi 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendimCidden her yerinde bebek var falin. Ortada kocaman var bakınca sen bile görmüşsündür onu
Valla 351. Sayfada kaldım hepsini okuyamadım nelerde konuşmuşsunu öyle kızlarOlsun kuzumm işin daha onemli delimisin kız senn❤❤ gene bende burdayımm bekliyorum
Hemde cinsiyeti kızdı gerçektenBenim ilk hamileliğimde eşimin kuzeni bakmıştı kız bebek var öyle gözüküyor dediydi 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Valla 351. Sayfada kaldım hepsini okuyamadım nelerde konuşmuşsunu öyle kızlar
Sen bırak nestleyi kızartmaya anlat banaOoo nestleden de şaşmaz kalite takılıyor hatun
Daha yiyemedimSen bırak nestleyi kızartmaya anlat bana
Coştu coştu buralarrrBenim ilk hamileliğimde eşimin kuzeni bakmıştı kız bebek var öyle gözüküyor dediydi 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Valla 351. Sayfada kaldım hepsini okuyamadım nelerde konuşmuşsunu öyle kızlar
Yeşil çay ve gliserin saçı canlandırıyor canım...normal çayını demliyorsun her litreye bir çorba kaşığı ve bir çorba kaşığı gliserin damlatiyorsun. Saçına iyice yedirip tariyorsun 20 dakika bekleyip duruluyorsun. Bir başka tarif de elma sirkesiyle aynı şekilde... suya karistirip kullanıyorsun.Bende yaptıracam bir yıldir boyamadim da ama saclarin çok yıpranmış yapamayız dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?