Minnosprenses sağol canım iyiyim çok şükür, hava o kadar sıcak ki bunalıyorum. Telefona bakıyorum yazacağımı unutup bırakıyorum kafam gidiyor.
Sen nasılsın nasıl gidiyor??
çok şükür iyiyim canım bebiş nasıl iyisiniz dimi olur böyle şeyler kafaya çok şey tsktığından unutursun tabi normal

Cidden her yerinde bebek var falin. Ortada kocaman var bakınca sen bile görmüşsündür onu
Benim ilk hamileliğimde eşimin kuzeni bakmıştı kız bebek var öyle gözüküyor dediydi 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Olsun kuzumm işin daha onemli delimisin kız senn❤❤ gene bende burdayımm bekliyorum
Valla 351. Sayfada kaldım hepsini okuyamadım nelerde konuşmuşsunu öyle kızlar

Bende yaptıracam bir yıldir boyamadim da ama saclarin çok yıpranmış yapamayız dediler
Yeşil çay ve gliserin saçı canlandırıyor canım...normal çayını demliyorsun her litreye bir çorba kaşığı ve bir çorba kaşığı gliserin damlatiyorsun. Saçına iyice yedirip tariyorsun 20 dakika bekleyip duruluyorsun. Bir başka tarif de elma sirkesiyle aynı şekilde... suya karistirip kullanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…