- 28 Haziran 2011
- 61.311
- 154.019
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.321
Söyleyince benziyo çiçeem yoksa ben hiç benzetemiyorum. Siz deyince evet öyleymiş diyorumSen de benzettin mi o figürü denizatina
Bende yaptıracam bir yıldir boyamadim da ama saclarin çok yıpranmış yapamayız dedilerAayyy buara öyle etmek istiyorum pelin karahanınkii çok güzelmişş hep sarı ettim ombre surekli sıkıldımm gitti hep sarılarım 1 sene oldu yapalı böyle ettiresim geldi bunu kaydediyim telefona
Hadii yaa cokmu boyatiyosun normaldee ben hepten boyalari gittigi zaman boyatiyorumBende yaptıracam bir yıldir boyamadim da ama saclarin çok yıpranmış yapamayız dediler
Hayır hiç hiç hemde.Hadii yaa cokmu boyatiyosun normaldee ben hepten boyalari gittigi zaman boyatiyorum
Tamammsen mi alıcn tmam soldaki olsun
ahahahahah
Aksam sen at tatlim yarin oglum rahat bırakmaz duzgun bakamam tutmaz tutacaksadaBen aksam kahve içersem 3 gun uyuyamam sabh bak bana
Aslında benimde yıpranmış gibiydi acaba ombreylemi bise demediler busefer hepten ilkkez boyatcammHayır hiç hiç hemde.
Niye böyle oldu bilmemm
bende atım mıAksam sen at tatlim yarin oglum rahat bırakmaz duzgun bakamam tutmaz tutacaksada
At canım bugun serbest kim istersebende atım mı
tamam canım ben akşamıda beklemem atarım birazdanAt canım bugun serbest kim isterse
Keratinle bakimyapiyorlar yaAslında benimde yıpranmış gibiydi acaba ombreylemi bise demediler busefer hepten ilkkez boyatcamm
Bakım ettirmek lazımm
Aslında benimde yıpranmış gibiydi acaba ombreylemi bise demediler busefer hepten ilkkez boyatcamm
Bakım ettirmek lazımm
Verirrr sonucta ugraşıyor bende duydum onuKeratinle bakimyapiyorlar ya
Aslında o cidden çok daha zarar veriyormus .
Doğru mu acaba
ben eylülde yapıcam sizde yapın payllaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?