- 25 Ağustos 2019
- 61.103
- 114.014
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.741
Nişanlınn döver seni hele dur yerindeeaşağıda meşhur internet sitesinden baktığım ürünler çıkıyor alamamak için kendimi zor tutuyorum
Balkonuma cıkk gellllNereye nereye bende bende
Ayy sana fedam olsun beee cay isteyene çay kahve isteyene kahve nescafe isteye nescafee hersey dahillElçin ben kahve sevmem ama bana cay yap yeter
Ne istersenuzzzzzHazırla mamaları çıkıyorum ben hadi ne yapcan bize
Nişanlınn döver seni hele dur yerindeeben elinden kurtaramam valla seniii
Balkonuma cıkk gellll
Ayy sana fedam olsun beee cay isteyene çay kahve isteyene kahve nescafe isteye nescafee hersey dahill
Bilmem kız şuan ne olsa yirimNe istersenuzzzzzheleki canın ne isteyyyy
Suylememm canın cekerr günahım olurrBilmem kız şuan ne olsa yirim
aaaa seni ben yerim yerimmmm hoşlanmak ne demekNiye gülüm dedin benden hoşlanmiyon mu
dün a101den fırın eldiveni aldımNişanlınn döver seni hele dur yerindeeben elinden kurtaramam valla seniii
Balkonuma cıkk gellll
Ayy sana fedam olsun beee cay isteyene çay kahve isteyene kahve nescafe isteye nescafee hersey dahill
Firın eldiveni çok ihtiyaç amaaa bence mantikli iş ettin bende sen gibi boyna alirsim herseydün a101den fırın eldiveni aldımyeter yeter alma artık diyor
Vuracak bir gün bıktım yete diyor aaa ihtiyaç bunlar canımFirın eldiveni çok ihtiyaç amaaa bence mantikli iş ettin bende sen gibi boyna alirsim hersey
Çekmez kız amaan çekerse de yaparımSuylememm canın cekerr günahım olurr
Kırarsa kafasini soyleee gelirimn orayaaaVuracak bir gün bıktım yete diyor aaa ihtiyaç bunlar canım
Kırarsa kafasini soyleee gelirimn orayaaaanında helikopter ayarlarım heç merak etmeeee
Tatlı minnosumaaaa seni ben yerim yerimmmm hoşlanmak ne demek
Jou kız hakkını helal et diyim diyim dedim şimdi diyeyim dedimUnutma bunu
Yaa canim benim helal olsun tabiikii demeyin öylee anliyorum sizi zaten bende bianda şaşırdım şoke girdimJou kız hakkını helal et diyim diyim dedim şimdi diyeyim dedim
Oyyy canım benimYaa canim benim helal olsun tabiikii demeyin öylee anliyorum sizi zaten bende bianda şaşırdım şoke girdimama geçti yaniiii baya şeyler olmuş melo anlattıda oyüzden önemli değill kızzz değişik degişik konustumm deli gibi
Bende kendimden şüphelendim
sen ye çeşit çeşit yaparım sana ne istersenTatlı minnosum
Bende senin firin eldivenini takip fırında yaptıklarını yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?