- 17 Ocak 2020
- 28.131
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.861
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.701
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canımtez zamanda şifa bulmanı dilerim. Üç dört yıl önce benzer bir rahatsızlık vardı bende. Göğüs küçültme ameliyatı oldum çok şükür bir daha yaşamadım.
Yağlı egzamaymis TürkçesiO ne bacum hic duymadım bu türü Google amcaya sorayim bi
Sağlıklı bir beslenme şekli ne güzel...alışkanlık haline getirince "de iştelerden" kurtulursun... İnşallah başlarsın adım adım...Teşekkür ederim
Aslında bı karaciğer detoksu yapsam tamamen hayvansal asidik paket gıda olan şeylerden uzak dursam iyi gelebilir de... De işte
Canim ben sana birsey onericem. Penaten pişik kremi diye bir ürün var, Almanyanin meşhur pişik kremi eskiden Turkiyede yoktu bu urun. İnsan aklının almayacagi sekilde bir suru seye iyi geliyor, bendede her zaman bulunur. Yatalaklarin vucudu yara oluyor, doktorlar bir turlu kapatamiyorlar biliyorsundur, onu bile kapatıyor. Ben internetten resmine baktım senin hastalığın, bi denemeni onericem, eger çözüm bulamıyorsan. Cok yerde bulamazsin almayi düşünürsen Ebebekte var. İnternet üzerinden alabiliyorsunYağlı egzamaymis Türkçesi
Teşekkür ederm canım sipariş edeyim bunu mutlakaCanim ben sana birsey onericem. Penaten pişik kremi diye bir ürün var, Almanyanin meşhur pişik kremi eskiden Turkiyede yoktu bu urun. İnsan aklının almayacagi sekilde bir suru seye iyi geliyor, bendede her zaman bulunur. Yatalaklarin vucudu yara oluyor, doktorlar bir turlu kapatamiyorlar biliyorsundur, onu bile kapatıyor. Ben internetten resmine baktım senin hastalığın, bi denemeni onericem, eger çözüm bulamıyorsan. Cok yerde bulamazsin almayi düşünürsen Ebebekte var. İnternet üzerinden alabiliyorsun
Ins sifa olur canımTeşekkür ederm canım sipariş edeyim bunu mutlaka
Aa bu arada bende bebeten var .Canim ben sana birsey onericem. Penaten pişik kremi diye bir ürün var, Almanyanin meşhur pişik kremi eskiden Turkiyede yoktu bu urun. İnsan aklının almayacagi sekilde bir suru seye iyi geliyor, bendede her zaman bulunur. Yatalaklarin vucudu yara oluyor, doktorlar bir turlu kapatamiyorlar biliyorsundur, onu bile kapatıyor. Ben internetten resmine baktım senin hastalığın, bi denemeni onericem, eger çözüm bulamıyorsan. Cok yerde bulamazsin almayi düşünürsen Ebebekte var. İnternet üzerinden alabiliyorsun
Ay ne dua ederm öyle olsaIns sifa olur canım
Yok canım öyle değerlendirme bu Almanlar cidden bunu nasil yapıyorsa sadece bu krem inanılmaz bir şekilde herseyi iyileştiriyor. Turkiyede üretilen urunler olsa dedigin dogru bizde sonu basi ayni olan hersey farklı firma oldugu icin ayni formulasyon ürünü.Aa bu arada bende bebeten var .
Penaten deyince aynı ürün farklı firmadan çıkmış gibi bı düşünceye kapıldım.
Mesela ben bu bebetini bu sorun için nolur nolmaz diye alıp denemistim bı ise yaramamisti.
Tabi bende pişik icin pudraydi krem formu değildi de
Deneyecegim ekran görüntüsü aldım sipariş etcemYok canım öyle değerlendirme bu Almanlar cidden bunu nasil yapıyorsa sadece bu krem inanılmaz bir şekilde herseyi iyileştiriyor. Turkiyede üretilen urunler olsa dedigin dogru bizde sonu basi ayni olan hersey farklı firma oldugu icin ayni formulasyon ürünü.
Maşallah perriercigimSımdılık ıyıyız canım MAŞALLAH
İçeriğine bak belki muadilidir canım ..hadi bakalım inşallah şifa olur.Aa bu arada bende bebeten var .
Penaten deyince aynı ürün farklı firmadan çıkmış gibi bı düşünceye kapıldım.
Mesela ben bu bebetini bu sorun için nolur nolmaz diye alıp denemistim bı ise yaramamisti.
Tabi bende pişik icin pudraydi krem formu değildi de
Senin olsun kuzucmmm❤❤Sanadaaa bitenemmmfincanın çokhoşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?