- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.800
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
Söylerim canım deneriz beraberAy banada söyle öğrenince denicem birgün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylerim canım deneriz beraberAy banada söyle öğrenince denicem birgün![]()
ben seni nasıl izlemem
Bende nasıl düşmüşüm bu hataya gerçekten kendime çok kızdımben seni nasıl izlememararsam tarif isterim
çok severim su böreğini
bende çok severim canım mutfağı çok sevrim keşkebüyük bir mutfağım olsaydıBende nasıl düşmüşüm bu hataya gerçekten kendime çok kızdım
Bendegerci hamur işlerinden en sevdiğim börek. Hertürlüsünü severim
![]()
Bende seviyorum canım değişik şeyler yapmayı yeni tarifler denemeyibende çok severim canım mutfağı çok sevrim keşkebüyük bir mutfağım olsaydı![]()
Bende bendeBende seviyorum canım değişik şeyler yapmayı yeni tarifler denemeyi![]()
Kizz mimooşş cok marifetli bişey yaa senede 2 kere yaptim hattaaBende aynıı şekilde
Dimi ama güzel olmuş
Kız su böreğini nasıl yapıyorsun tarif isterim çok severim ama hiç yapmadım meşakatli geliyor biraz
Afiyet olsunn![]()
Çok zor oluyormu ya zaman alıyormuKizz mimooşş cok marifetli bişey yaa senede 2 kere yaptim hattaa![]()
Almazmii benim 4 saatimi alıyo aceleye yaptınmi hic olmuyo bile gununde hicbise yapmicak temizlikmis yemekmis yoksa yorgunluktan bitiyonÇok zor oluyormu ya zaman alıyormu![]()
Oyy boş birgünümde deniyim ben bunuAlmazmii benim 4 saatimi alıyo aceleye yaptınmi hic olmuyo bile gununde hicbise yapmicak temizlikmis yemekmis yoksa yorgunluktan bitiyon![]()
BencedeOyy boş birgünümde deniyim ben bunu![]()
Aynen yapıp atarız burayaBencedekollarr kopuk oluyo sürekli ince açman gerek bide minnoşlaa beraber yaparsınız zaten
aynı anda ögrenin bu işi
![]()
Minnosprenses
Vayy ben henüz denemedimKizz mimooşş cok marifetli bişey yaa senede 2 kere yaptim hattaa![]()
Ikinizde deniycekmişsiniz zaten kuzu❤Vayy ben henüz denemedim![]()
Ki bu bildiğimiz kekikBen limonda sıkıyorum iyi okuyor ama sıkmadan içebilirsinEki Görüntüle 2868261
Benziyor zahter buKi bu bildiğimiz kekiken azından biz kekik olarak tüketiyoruz
![]()
Evet canımIkinizde deniycekmişsiniz zaten kuzu❤![]()
Bundan değil miBenziyor zahter bu![]()