- 25 Ağustos 2019
- 61.176
- 114.324
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.221
Hiç boşuna arama o gelirrr 2 gün de yok olurr çözemedinmi halennnnCatlak-kurabiye ben müsaitim nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç boşuna arama o gelirrr 2 gün de yok olurr çözemedinmi halennnnCatlak-kurabiye ben müsaitim nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Şuan bir kıskançllık belirtisi var mı hanımefendi deNiçunnnnn tabi kızimin kıskançlıkları mücadele etmezsemm![]()
Onun bebesi çok yaramazHiç boşuna arama o gelirrr 2 gün de yok olurr çözemedinmi halennnn![]()
Yine girer Kız cooikinicide geliyor artık seni hiç göremeyiz
Bizim iş daha zor hem de beleş işçilikMinnoş çalışıyor biz evde bebe bakıyozz![]()
Ajahahh olabilirYine girer Kız coo![]()
Hem koca hem bebe hem temizlik ev işi bizde çalışıyoruzzz evdeBizim iş daha zor hem de beleş işçilik![]()
Allah yardımcısı olsun vallahaaOnun bebesi çok yaramaz![]()
Babası beni severken koşa koşa geliyo kucağima odaŞuan bir kıskançllık belirtisi var mı hanımefendi de![]()
Kızım senin derdin ne benleHiç boşuna arama o gelirrr 2 gün de yok olurr çözemedinmi halennnn![]()
Bana inat giriyorAjahahh olabilirama eskisi kadar aktif değil
SEviyorumm senii anlasaanaaaaaaağğKızım senin derdin ne benle![]()
Kedi sevdiği ciğeri yerden yere vurur misali heeSEviyorumm senii anlasaanaaaaaaağğ
Hahahaha hem sövüyoz hem seviyozzKedi sevdiği ciğeri yerden yere vurur misali heebende sevüyüm kız seni zilli
![]()
YaaaaaaaaBabası beni severken koşa koşa geliyo kucağima oda![]()
Oğluş gelirse suçtukYaaaaaaaakıskanç şeyyy
Ben nasılımmm ben bittik ben yorgun elçoo nanaaayyyyJou
D u t
Catlak-kurabiye
coconatt
MssPARE
Tiniminimavihanim kızlarrrrrrr nasılsınız hayırlı cumalar
Elçooo az kalmış kız doğumaBen nasılımmm ben bittik ben yorgun elçoo nanaaayyyy