Ayy kızsabah 7 den iş yaptığımı bilirim saat 11 olur yemek yaparım öğleden sonra 5 saat dinlenirim vallahii miss gibii
Ohh mis tabi kalkıyosun o saattte ondan. Bende kalkıyorum ama geri yatıyorum. Tabi artık yarın itibariyle yürüyüşlere başlıcam 7-8 de çıkıyorum onada. Öyle olunca düzene girer herşey inşallah

Ohh mis tabi kalkıyosun o saattte ondan. Bende kalkıyorum ama geri yatıyorum. Tabi artık yarın itibariyle yürüyüşlere başlıcam 7-8 de çıkıyorum onada. Öyle olunca düzene girer herşey inşallah
Aynenn yürüyüşten gelince dinç gibi oluyosun evi hallediyosun dus alıyosun rahatlıyorsun vallahaa bebeden yana yoksa bende uyurdum geeiye haklısın ama

Ay evrt onu kaydetmiştim tarcın alayım bende yapayım. Akşam 5 te içiliyormuş ama galiba. Tadı nasıl
Türk kahve gibi tarçin tadıda gelmiyo aynı kahve bide farkermiyo aslında öğlen yemek yememek için iştahımı kessin diye içiyorum gunde 2 öğün yapıyorum ya bide

Türk kahve gibi tarçin tadıda gelmiyo aynı kahve bide farkermiyo aslında öğlen yemek yememek için iştahımı kessin diye içiyorum gunde 2 öğün yapıyorum ya bide
Hee çok iyi canım. Bende çıkınca alayım. Hatta bugün cıkabilirim kimyonum fakanda kalmamış akşama yemek için lazım. Tarcında alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…