- 25 Ağustos 2019
- 61.163
- 114.365
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.801
Yok bebeğimmAfiyet olsun aşkı filtremi ne
Tarçin kakao türk kahve yag yakiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bebeğimmAfiyet olsun aşkı filtremi ne
Ohh mis tabi kalkıyosun o saattte ondan. Bende kalkıyorum ama geri yatıyorum. Tabi artık yarın itibariyle yürüyüşlere başlıcam 7-8 de çıkıyorum onada. Öyle olunca düzene girer herşey inşallahAyy kızsabah 7 den iş yaptığımı bilirim saat 11 olur yemek yaparım öğleden sonra 5 saat dinlenirim vallahii miss gibii
Ay evrt onu kaydetmiştim tarcın alayım bende yapayım. Akşam 5 te içiliyormuş ama galiba. Tadı nasılYok bebeğimm
Tarçin kakao türk kahve yag yakiyor
Aynenn yürüyüşten gelince dinç gibi oluyosun evi hallediyosun dus alıyosun rahatlıyorsun vallahaa bebeden yana yoksa bende uyurdum geeiye haklısın amaOhh mis tabi kalkıyosun o saattte ondan. Bende kalkıyorum ama geri yatıyorum. Tabi artık yarın itibariyle yürüyüşlere başlıcam 7-8 de çıkıyorum onada. Öyle olunca düzene girer herşey inşallah
Türk kahve gibi tarçin tadıda gelmiyo aynı kahve bide farkermiyo aslında öğlen yemek yememek için iştahımı kessin diye içiyorum gunde 2 öğün yapıyorum ya bideAy evrt onu kaydetmiştim tarcın alayım bende yapayım. Akşam 5 te içiliyormuş ama galiba. Tadı nasıl
Sanah uyku tatlı geliyo ama erken kalkmakta daha güzel dinc oluyo insanAynenn yürüyüşten gelince dinç gibi oluyosun evi hallediyosun dus alıyosun rahatlıyorsun vallahaa bebeden yana yoksa bende uyurdum geeiye haklısın ama
Evettt bi iyi yanı var bi kötü ben alıştım sende alışırsınnSanah uyku tatlı geliyo ama erken kalkmakta daha güzel dinc oluyo insan
Hee çok iyi canım. Bende çıkınca alayım. Hatta bugün cıkabilirim kimyonum fakanda kalmamış akşama yemek için lazım. Tarcında alayımTürk kahve gibi tarçin tadıda gelmiyo aynı kahve bide farkermiyo aslında öğlen yemek yememek için iştahımı kessin diye içiyorum gunde 2 öğün yapıyorum ya bide
Alışırız canımEvettt bi iyi yanı var bi kötü ben alıştım sende alışırsınn
Tempooo aşkooHee çok iyi canım. Bende çıkınca alayım. Hatta bugün cıkabilirim kimyonum fakanda kalmamış akşama yemek için lazım. Tarcında alayım
Yoksa dut gelip temizlicek evi benimAlışırız canım
Hadi gidip işlerimi halledeyşm bende
HadeeAlışırız canım
Hadi gidip işlerimi halledeyşm bende
VAllahi susmazzz haaa orayı etmedin burası toz eeeyyyyYoksa dut gelip temizlicek evi benim
Iyi ettinn sende yürüyüş etmiş olursunDışarı çıktım kahve kaldı okula gidenlerin peşine ağlayınca küçük gezdireyim dedim
Ohh kahveler içildi afiyet olsun ben yetişemedim uyku bastı tam daldım haydo uyandı. Anama gittim falan filanTemizlik öncesi enerciiii Eki Görüntüle 3315384
MerhabaGünaydın kızlar
Bir dünya iş yaptım. En son tam yemek yiyecekken koca borcamı düşürüp kırdımVAllahi susmazzz haaa orayı etmedin burası toz eeeyyyy
Ohh sende ananda içseydin anacığınla karşılıklı oızzOhh kahveler içildi afiyet olsun ben yetişemedim uyku bastı tam daldım haydo uyandı. Anama gittim falan filan