• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy kızsabah 7 den iş yaptığımı bilirim saat 11 olur yemek yaparım öğleden sonra 5 saat dinlenirim vallahii miss gibii 🤣
Ohh mis tabi kalkıyosun o saattte ondan. Bende kalkıyorum ama geri yatıyorum. Tabi artık yarın itibariyle yürüyüşlere başlıcam 7-8 de çıkıyorum onada. Öyle olunca düzene girer herşey inşallah😃

Ohh mis tabi kalkıyosun o saattte ondan. Bende kalkıyorum ama geri yatıyorum. Tabi artık yarın itibariyle yürüyüşlere başlıcam 7-8 de çıkıyorum onada. Öyle olunca düzene girer herşey inşallah😃
Aynenn yürüyüşten gelince dinç gibi oluyosun evi hallediyosun dus alıyosun rahatlıyorsun🥰🥰 vallahaa bebeden yana yoksa bende uyurdum geeiye haklısın ama🤣🤣

Ay evrt onu kaydetmiştim tarcın alayım bende yapayım. Akşam 5 te içiliyormuş ama galiba. Tadı nasıl
Türk kahve gibi tarçin tadıda gelmiyo aynı kahve bide farkermiyo aslında öğlen yemek yememek için iştahımı kessin diye içiyorum gunde 2 öğün yapıyorum ya bide

Türk kahve gibi tarçin tadıda gelmiyo aynı kahve bide farkermiyo aslında öğlen yemek yememek için iştahımı kessin diye içiyorum gunde 2 öğün yapıyorum ya bide
Hee çok iyi canım. Bende çıkınca alayım. Hatta bugün cıkabilirim kimyonum fakanda kalmamış akşama yemek için lazım. Tarcında alayım 😂

Back