- 19 Kasım 2020
- 22.025
- 48.135
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.721
Haha diğeri de ben naptın memeden kesme ne durumda ben ne zaman kesmeye niyetlensem daha çok yapışıyorO ev işi hiç bitmeyenlerden biride benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha diğeri de ben naptın memeden kesme ne durumda ben ne zaman kesmeye niyetlensem daha çok yapışıyorO ev işi hiç bitmeyenlerden biride benim
AhahahhahahaHaha diğeri de ben naptın memeden kesme ne durumda ben ne zaman kesmeye niyetlensem daha çok yapışıyor
Gündüz arayı açmaya çalışıyorum gece de acısını çıkarıyor hiç ayrılmıyorHaha diğeri de ben naptın memeden kesme ne durumda ben ne zaman kesmeye niyetlensem daha çok yapışıyor
Bitmeyecek galiba bu işGündüz arayı açmaya çalışıyorum gece de acısını çıkarıyor hiç ayrılmıyor
Böyle giderse bitmeyecek gibiBitmeyecek galiba bu iş
Azıdan diş patlatmış iki gözümün çiçeğiBöyle giderse bitmeyecek gibi
Geçenlerde uyumuyodu şimdi nasılAzıdan diş patlatmış iki gözümün çiçeği
O döneme göre iyiyiz ya. Neydi o öyle atak mıydı neydi saat olmadan kalkıyordukGeçenlerde uyumuyodu şimdi nasıl
Dişte uzun sürüyor aslında belki bu azı dişiymiş onu rahatsız edenO döneme göre iyiyiz ya. Neydi o öyle atak mıydı neydi saat olmadan kalkıyorduk
Bilmiyorum ki canım belki o dönem başladı aman şuan iyice yapıştı memeye hep emmek istiyor. Keşke emzik tutsaydıDişte uzun sürüyor aslında belki bu azı dişiymiş onu rahatsız eden
Diş çıkarma dönemlerinde de memeye yapışıyorlar başka kabaran diş eti var mıBilmiyorum ki canım belki o dönem başladı aman şuan iyice yapıştı memeye hep emmek istiyor. Keşke emzik tutsaydı
Yok canım üst azı dişleri kaç tane bilmiyorum ağzını açmıyor ağlarken görebildimDiş çıkarma dönemlerinde de memeye yapışıyorlar başka kabaran diş eti var mı
Anlamdım canım dedim belki yine diş geliyorsa belki ondandır.Yok canım üst azı dişleri kaç tane bilmiyorum ağzını açmıyor ağlarken görebildim
Azıdan dişleri çıkana kadar böyle galibaAnlamdım canım dedim belki yine diş geliyorsa belki ondandır.
Aslında değişebiliyor bazen kolay da çıkarıyorlarAzıdan dişleri çıkana kadar böyle galiba
Ay dün iyi uyudu yazdım ya gece yine iki de bir uyandı gündüz hiç durmuyor iştah da azaldı ateşsiz atlatırız inşallahAslında değişebiliyor bazen kolay da çıkarıyorlar
İnşallahAy dün iyi uyudu yazdım ya gece yine iki de bir uyandı gündüz hiç durmuyor iştah da azaldı ateşsiz atlatırız inşallah
Aman alıntı yapmamışım gı kafa kalmadı yukarıda mesajİnşallah
Azı dişi 1 tane çıktıysa, aynı çeneden diğer taraftaki azı dişini çıkarıyor olabilir