- 1 Aralık 2021
- 12.794
- 43.722
- 548
- 34
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #42.521
Ben de adana da büyüdüm ama sırdan yemedim hiç hatırlamıyorum yada
aaa nasıl mahrum kalırsın bu lezzetten yaBen de adana da büyüdüm ama sırdan yemedim hiç hatırlamıyorum yada
teşekkür ederimHayırlı olsun evin kirlenmezde azc kullanirsin inşallah
Mumbar dolması var annem de yapar ama şırdan yemedim ceyhan da yasadik bizaaa nasıl mahrum kalırsın bu lezzetten ya
mumbar da güzel sakatat severim bende şırdanı adanaya yerleşince yedim antepte bilmezdim bendeMumbar dolması var annem de yapar ama şırdan yemedim ceyhan da yasadik biz
Evet ya önce staj yapmamız lazımBende bir kaç kere katılsam mi diye düşündüm hep vazgeçtim. Sunumlar gerçekten çok iyi gözüm korktubende beceremiyorum sunumu
Ne stajı sonradan anladımEvet ya önce staj yapmamız lazım
Bak hele sana ne dicem,Nayatt nok nacımasız nalann
Beki o münasebet yumurtlama gününe mi denk geldiBak hele sana ne dicem,kocamla geçen aftalarda münasebet gibi şeyler nüksetmişti bugün beyaz bildiğin süt gibi şey olmuş acaba gebe miyim
Yumurtladoğımdan emin değilim yumurtasız gurk olabilirimBeki o münasebet yumurtlama gününe mi denk geldi
Adede iki hafta kala ise yumurtlama günü oluyorYumurtladoğımdan emin değilim yumurtasız gurk olabilirim
Yok normalde 3 4 güne adet olabilirim olmayadabilirim kim bilir belki yarın belki yarından da yakınAdede iki hafta kala ise yumurtlama günü oluyor
Hayırlısı olsun o zamanYok normalde 3 4 güne adet olabilirim olmayadabilirim kim bilir belki yarın belki yarından da yakınaşırı düzeni olmayan Bi adetim var da
Hayatta her şey olabilerr mucimmmBak hele sana ne dicem,kocamla geçen aftalarda münasebet gibi şeyler nüksetmişti bugün beyaz bildiğin süt gibi şey olmuş acaba gebe miyim
Tatmin etmediHayatta her şey olabilerr mucimmm
Amin aşkomHayırlı olsun elinde paralansın minnoş
Teşekkür ederim cınım inşallah kurabiyem en güzellerini sen all inşallah
Yuhum vardı mucikom ne yazim bilemedimTatmin etmedi
Katya alcam üstüne kahvemi koycam ayaklarımı uzatıp foto atcam al minnoş kahve sunumu diyeAmin aşkom
Teşekkür ederim cınım inşallah kurabiyem en güzellerini sen all inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?