- 13 Ağustos 2022
- 6.503
- 27.282
- 478
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #42.341
Selammm tatlııımmm
Kaç kilo versin jou seni görünce hevesleniyorum diyete yaOkaydınn getirirdim sanaa sahii sen ne zaman başlıyosun diyete hahahaha biara başlıcam demistin
Topiğimiz varr cuma gunü gel katıl bizeKaç kilo versin jou seni görünce hevesleniyorum diyete ya
Baktımm bakıyorsun gordüm seni dedim gelllSelammm tatlııımmm
Maşallah çok iyi vermışsınTopiğimiz varr cuma gunü gel katıl bize
Vallahaa cok sıkı etmedim ama 3 ayda 12 kiloverdim
Burdan bakınca banada öyle geldi nasıl verdim diye aralıklı oruç sayesinde olduMaşallah çok iyi vermışsın
Henüz hazır değilimOkaydınn getirirdim sanaa sahii sen ne zaman başlıyosun diyete hahahaha biara başlıcam demistin
Hahahahaha hazır olunca başlayalımHenüz hazır değilim
Hangi topik ? Bende katılıyım. Maşallah çok güzel vermişsin daha kaç vereceksin ?Topiğimiz varr cuma gunü gel katıl bize
Vallahaa cok sıkı etmedim ama 3 ayda 12 kiloverdim
80 kilodan 68 indim simdilik hedef 58 ama 50 yede düşmek istiyorum etiket ederim seniiHangi topik ? Bende katılıyım. Maşallah çok güzel vermişsin daha kaç vereceksin ?
Fırsat buldukça bakıyorum. Ev işi hiç bitmiyor hiçBaktımm bakıyorsun gordüm seni dedim gelll
Boyun kaç jou ? İnşallah hedefine ulaşırsın80 kilodan 68 indim simdilik hedef 58 ama 50 yede düşmek istiyorum etiket ederim senii
Onusen bana sor heryer heryerde ben topluyorum kiz atıyo yoruldum yavvv bide hastayımFırsat buldukça bakıyorum. Ev işi hiç bitmiyor hiç
158 kuzum insallah yaaBoyun kaç jou ? İnşallah hedefine ulaşırsın
Yaaa yerim onu. Boşver çocuklu ev dağınık olsun nolacak sankiOnusen bana sor heryer heryerde ben topluyorum kiz atıyo yoruldum yavvv bide hastayım
Ben 175 boyum kilom 78158 kuzum insallah yaa
Gayet iyi kilodasın vallahaaBen 175 boyum kilom 78
Rabbim isteyen herkese nasip etsinnYaaa yerim onu. Boşver çocuklu ev dağınık olsun nolacak sanki
Şuanda iyiyim ama bi doğum yapsam 100 ü görürüm heraldeGayet iyi kilodasın vallahaaama 80 ne çıkma yeter
Canım cuma günü tartıları sabah açkarna tartılıp çekiyoruz atıyoruzŞuanda iyiyim ama bi doğum yapsam 100 ü görürüm heraldeipin ucu kaçınca 80 i görürüm kesin bu diyet topiğinde neler yapıyorsunuz bana anlatsana biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?