- 13 Ağustos 2022
- 6.503
- 27.285
- 478
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #42.321
Teşekkür ederimLink atayım. Yuvarlak olan satışta yok belki başka yerde ya da satıcıda vardır
Mutfakkitap Kelepçeli Kek Kalıbı Yuvarlak 16 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mutfakkitap Kelepçeli Kek Kalıbı Yuvarlak 16 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Korkmaz Torta Baton Mini 2li Kek Kalıbı A765 A765 l korkmazstore.com.tr
Korkmaz Torta Baton Mini 2li Kek Kalıbı A765 A765 Korkmaz, Çeyiz Sandığından, Küçük Ev Aletlerine, Mutfak Aksesuarlarından, Tencereler ve Tavalara kadar tüm ev ihtiyaçlarınıza modern seçenekler sunar.www.korkmazstore.com.tr
Güveç kapların varsa küçüklerden onlarda da oluyorTamam kuşum bakim inşallah ama kabım yok gızalım sufle kabı çok pahalı diye almadım hala pahalı hala almadım
Pişiriyor kurabiyem 1 keresinde ortası azcık pişmedi 1 dk daha bekletmiştimYaa bunlar çok iyiymiş sweetim altını pişiriyor mu kız. Benim küçük bir borcam vardı onunla yaptım ama içi pişmedi
Rica ederimTeşekkür ederim
O da zalım iki tane sığmıyorGüveç kapların varsa küçüklerden onlarda da oluyor
Tam tarife uymadım galiba belki ondan Bi daha deneyim bakalımPişiriyor kurabiyem 1 keresinde ortası azcık pişmedi 1 dk daha bekletmiştim
Hee benimkine de 2 tane sığmıyorO da zalım iki tane sığmıyortek tek yapmak lazım dur bakim alırım muffin kabından sütlaç da güzel oluyor üstünü fırında çok geç yakıyorum ama bu 10 dk da hallediyor
Tam tarife uymadım galiba belki ondan Bi daha deneyim bakalım
Bende de yok sufle kabı. Bazı cam kaselerde oluyor ısıya dayanıklı yada güvec ama şimdi ayfer için bişey diyememTamam kuşum bakim inşallah ama kabım yok gızalım sufle kabı çok pahalı diye almadım hala pahalı hala almadım
AFerimmm gitsin yağlarr gitsin kalorilerrrrr
Kizzzz Bende olmasammm
İnşallah giderr. Akşam adam pizza istedi. Ona pizza yapcam bana bamya hayat çok acımasızAFerimmm gitsin yağlarr gitsin kalorilerrrrr
Kizzzz Bende olmasammm
Banada dün istemiştii hamur kızartması biküçük kendim yedim geçtii istersen bi küçük al aklinda kalmazzİnşallah giderr. Akşam adam pizza istedi. Ona pizza yapcam bana bamya hayat çok acımasız
Afiyet olsun
içemiyorum sorun orda ,uykumu açar diye:)Afiyet olsunbende içtim ama çekmeyi unutmuşum soğuk latte yapmıştım
Afiyet olsun bende 2 tane içtim
GördümBanada dün istemiştii hamur kızartması biküçük kendim yedim geçtii istersen bi küçük al aklinda kalmazz
Okaydınn getirirdim sanaa sahii sen ne zaman başlıyosun diyete hahahaha biara başlıcam demistinGördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?