- 8 Kasım 2019
- 20.595
- 35.868
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.841
Ay yok kurabiyeö kimseue demiyorum diyette olduğumuAy zor kuzum misafirlikte o tabaklara hayır demekkkbide yemesen diyecekler ki beğenmedin mi eğer tanıdıksa gitmeden önce diyette olduğunu belirtebilirsin
Hadi inşallah bizde senin gibi deriz zevkli verdik diyeMaalesef aşko. Diyette olanlar için dışarısı çok tehlikelimisafirlikler tehlikeli
Ama ben çok zevkli kilo vermiştim ya
Hadi gayret düşürün şu rakamları
Siz yaparsınızzzzz
Cookiie
İnşallah canım ama almışımdırInsallah almamışındır
29 canım cerkezköydeyim evlenince kociskomun pesine geldimYaa öyle misizler kaç yaşındasınız neredensiniz
Çocuk var mı peki29 canım cerkezköydeyim evlenince kociskomun pesine geldimailemiz cevremiz dostumuz istanbulda ikimizinde
Varrr 14aylık kızım varÇocuk var mı peki
Yaaa maşallah Allah bağışlasınVarrr 14aylık kızım var
Senin peki canımYaaa maşallah Allah bağışlasın
Ay şu 15 yaşında konusu beni çok gerdi inşallah troldür,Kör kuyu gibi içine çektikçe çekiyorkurtulmak ne mümkün bide sınır sistemini harap eden konular olunca iyice bağımlı oluyorsun
Dedim cane üstüne bir bardak su iç dediKazen abiye dedinmi
Hee löbidi löbidi gömüyon dimi pasta börekleriAy yok kurabiyeö kimseue demiyorum diyette olduğumu
Sende yapacagin tuttu yanii niye kapatıp gidiyosun minnoşun parası yandıDedim cane üstüne bir bardak su iç dedişaka şaka öyle demedi ama durum öyle
Üyelik iptali yapınca proluk tamamen gidiyormuş
Kuşum depremdi seçimdi ben çok bunaldım depresyona düştümSende yapacagin tuttu yanii niye kapatıp gidiyosun minnoşun parası yandı
Haklısın canım benimKuşum depremdi seçimdi ben çok bunaldım depresyona düştüm
Eriyorum zaten orayada vantilatör alacağımAnamm kız yemek yaparken erirsin
GünaydınnnnnGünaaaydın
Canı sağ olsunSende yapacagin tuttu yanii niye kapatıp gidiyosun minnoşun parası yandı
Takılmak amacıyla dedim canım tabi ki canısagolsun birsey değil yaniCanı sağ olsunCatlak-kurabiye
Kolanyah sürdüm gayrıAleo vera varsa sür kaşınmaz
Alıştın demi sarıp sıkıp yemeyeLavaş mı oldun sennn
Üstüne peynir döker sarar yerim seniii
Elti deme Bana gurban olam paremAmannn be ha dinek ha eltin rahatsızlık veriyor iste ikisi de
Vurucam sinek şaplagini tepelerine ohhh yapışıp kalicaklar
He kız gözel oluyor arada sıkar yerimAlıştın demi sarıp sıkıp yemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?