- 25 Ağustos 2019
- 61.110
- 114.029
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.801
Olsun kontrollerr iyidirrr enazından takip ediyorlarrÇok şükür elçom daha iyiama kontrollere devam inşallah daha da iyi olacak
Yediler Bi kere fellik fellik kaşınıyorum offf
Aynen elçomOlsun kontrollerr iyidirrr enazından takip ediyorlarr
Ne oluyor kim kaşınıyorYediler Bi kere fellik fellik kaşınıyorum offf
Amannnn bize misafir gelecekmiş yatılıİyiyim halaaaaa yanıyom esmiyo bulut sıcağı var parem . Kızları uyutuyomuyurlarsa suyun altına girecem
Nasıl tanışalım ne anlatayım ki kendimi iflaşamadanTanişalimm beybii
Kışın düğün mü olur ya hiç sevmem benAmannnn bize misafir gelecekmiş yatılı
Düğün var kuzen gelicek 4 kişi bu sicakta ne düğünü ne evlenmesi kiışn evlenin sarılıp yatin soguk geceler de
Napimmmmm datlummm eşimle biraz dolaştık şimdi bir yerde oturduk, şekersiz meyve suyu söyledim diyette olduğum için ne zor ya dışarda takılmakHeyyy napünüzzzz
@TiniminimavihanimJou @ASSOSyal @coconatt Minnosprenses @Cookiie MssPARE @Meral01 bir mucizee D u t @Saliha40 Nane Limon Kabugu My_Moonlight06 @Black Light @Queen Teyze @Mevsim hep bahar @cevizli tarcinli kek
Unuttuğum varsa affola
Bende sevmem kişi kış düğününü rezillik söyle bahar olucak efil efil esicekKışın düğün mü olur ya hiç sevmem ben
Niye ki zorNapimmmmm datlummm eşimle biraz dolaştık şimdi bir yerde oturduk, şekersiz meyve suyu söyledim diyette olduğum için ne zor ya dışarda takılmak
Sıcakta oldugundada hoşuma gidiyor benim Çorum zaten aşırı ısınan bi yer değildi bu sene yandık kavruldukBende sevmem kişi kış düğününü rezillik söyle bahar olucak efil efil esicek
Çok sıcak olmayacak
Gan kusalar ağzı dötinden çıkalardert yiyeler
Aynen elçom
Sinek loovv sinekkNe oluyor kim kaşınıyor
Kim kime ne yapmış
Eltin mi mucizem
Aleo vera varsa sür kaşınmazGan kusalar ağzı dötinden çıkalar
Sinek loovv sinekk
Lavaş mı oldun sennnYoh kız o odadan o odaya sünüyorum napim lavaş gbi yayıldım sıcaktan
He kuzum yaSıcak olmasa iyiydi aslında kurbisim
Anamm kız yemek yaparken erirsinBenimde mutfakta yok ki klima
Ay zor kuzum misafirlikte o tabaklara hayır demekkkÇokta diyet yapamıyorum ya ama dikkat ediyorum. Bu görüşmeler misafirlikler beni mahvediyo
Merhaba hoş geldinizKatıldım aranızabugün dikkatimi çekmişti kahveyi görünce bakmıştım etiketleyince katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?