- 16 Aralık 2019
- 20.519
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.203
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.741
Ay bbugün esiyor azcıkYanüüüyüüüksen napün
Ayakları serdim yoldum kendimi ama kaşlarımın ayarını bozdum dut yaaGel ben yolam seni
Oyy parem ne kıymetli onlar şimdi sağlıcakla yiyinKışlık hazırlıklar bahçe sıcak
Eridim aktım resmen
Ay sorma kız sabah kalk kahvaltıyı düşün ne yapsam diye. Ula daha dün yedik ne ara sabah oldu. Akşam da aynı şekildeCatlak-kurabiye amaann değişik bigundeyim vallahi dışarı çıksam üşeniyorum evde yim sikılıyorum hergun aynı sey
Kalk Kızzz öğlee olduYatüyüm sen napün n
Yolmaya gittimNe yaoarsini: dedi kendi kayboldu
Sadece komşu musunuzAaa biz komsuyuz
Ohh tinimm nasıl güzel olur. Keşke odanın birini böyle su doldursak içinde otursak
İhtiyacım olannn şeyyy kurabiyemmm çok sıcaksen napıyonnn kuzumm
Az kaldı kız belki ağustos çıkınca normale dönerikSıcaktan bayılmak üzereyim çiçeğemm sen napiyüünnn
Yok kız kalır mı sabahtan gömdüm onlarıDünden kalan sıkmaları yemeğe mi gitti acep
Kız ne esmesi kara bulut toplandı yağmur yağsa keşkeAy bbugün esiyor azcık
Ayakları serdim yoldum kendimi ama kaşlarımın ayarını bozdum dut yaabiri bana bakıyor biri sana
Oyy parem ne kıymetli onlar şimdi sağlıcakla yiyin
Ay sorma kız sabah kalk kahvaltıyı düşün ne yapsam diye. Ula daha dün yedik ne ara sabah oldu. Akşam da aynı şekilde
Kalk Kızzz öğlee oldu
Yolmaya gittim
Sadece komşu musunuzSivas'ın sendeki yeri ayrı
Ohh tinimm nasıl güzel olur. Keşke odanın birini böyle su doldursak içinde otursak
Az kaldı kız belki ağustos çıkınca normale dönerik
Yok kız kalır mı sabahtan gömdüm onlarıama ne güzel oldu yağı sürünce böyle yımışacıkkk
O da kötü oluyor dutum boğuyor adamı. Ne ayarsız Bi sene böyle yaKız ne esmesi kara bulut toplandı yağmur yağsa keşkebu sefer de bulut sıcağı ama ne sıcak
Sıcak olmasa iyiydi aslında kurbisimHeyyy napünüzzzz
@TiniminimavihanimJou ASSOSyal @coconatt Minnosprenses Cookiie @MssPARE Meral01 bir mucizee D u t @Saliha40 @Nane limon kabugu @My_Moonlight06 @Black Light @Queen Teyze @Mevsim hep bahar @cevizli tarcinli kek
Unuttuğum varsa affola
Yoh kız o odadan o odaya sünüyorum napim lavaş gbi yayıldım sıcaktanAy bbugün esiyor azcık
Ayakları serdim yoldum kendimi ama kaşlarımın ayarını bozdum dut yaabiri bana bakıyor biri sana
Ay sorma kız sabah kalk kahvaltıyı düşün ne yapsam diye. Ula daha dün yedik ne ara sabah oldu. Akşam da aynı şekilde
Kalk Kızzz öğlee oldu
Yolmaya gittim
Yok kız kalır mı sabahtan gömdüm onlarıama ne güzel oldu yağı sürünce böyle yımışacıkkk
Benimde mutfakta yok ki klimaBenim klimam yohhh
Mutfakta yemek yerken bunalınca buz dolabını açıyorum
Köy köy geziyorumHeyyy napünüzzzz
@TiniminimavihanimJou ASSOSyal @coconatt Minnosprenses Cookiie @MssPARE Meral01 bir mucizee D u t @Saliha40 @Nane limon kabugu @My_Moonlight06 @Black Light @Queen Teyze @Mevsim hep bahar @cevizli tarcinli kek
Unuttuğum varsa affola
İş Ağustosu çıkara bilmekteAy bbugün esiyor azcık
Kalk Kızzz öğlee oldu
Yolmaya gittim
Vallahi memiklerime üzülüyorumvıcırığımız çıktı
Brnimki eridiVallahi memiklerime üzülüyorumyeni memiklerimin hayrını görmeden eriyecek kelee bacım
Perişan her yanımBenimkilerde erimeye yüz tuttu
Perişan her yanım
hahahaha birde benimkileri görsen valla kullanmak nasip olmadı daha sündu sündü korseyi çıkarınca ağızları yüzleri bir yana gidiyor
Dışardan geldim dinleniyorum kurbişim sen napıyosunnHeyyy napünüzzzz
Unuttuğum varsa affola
Sen nerelerdesinn diyet cöp oldu herhaldeDışardan geldim dinleniyorum kurbişim sen napıyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?