- 19 Kasım 2020
- 22.037
- 48.126
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.381
Oo maşallah büyük artık sana yardımcı olur ya. Ne güzelBüyük 14 küçük 1 buçuk yaşında
Efenimmm
Tinnomeyy napün
Eylül ortasında biter sıcaklar daha 1 ay varSizi düşünemiyorum zaten minnoş
Napün kızEfenimmm
Oyy masaj yapam mıııKurabiyem tavanı izliyorum Şuan
Bugun işe başladım üstümden tır kamyon geçti bebikomm
Sen napıyon güllerin gülüüüü
Minnoş o sıcakta şey de olmazEylül ortasında biter sıcaklar daha 1 ay var
Sıcak hepimizi mahvettii bir köşede erimeyi bekliyorum sen napıyonnnnNapün kız
Minnoş o sıcakta şey de olmaz
Beni konusturmayın simdi
Evetttt benimki degisik bi türlü birseydii bi bagırdım kızımda neye ugradığını şaşırdı korktu oda ağladı bianda onu da kucağıma alıp kactım huylandım bide sıktım.ama bi oraya atlıyo bi buraya atlıyo zıplayan bi uçan böcekZaten o süpürgeler iyi ki varkız bu sene böceklerde Bi acayip çekirge bile girdi apartmana sıcak onları da vurdu
Anamm o neymiş öyle bende bağırırdım çok tırsıyorum zaten böceklerdenEvetttt benimki degisik bi türlü birseydii bi bagırdım kızımda neye ugradığını şaşırdı korktu oda ağladı bianda onu da kucağıma alıp kactım huylandım bide sıktım.ama bi oraya atlıyo bi buraya atlıyo zıplayan bi uçan böcek
Hahah aynıyız kışa dayanabilirsek bravoSıcak hepimizi mahvettii bir köşede erimeyi bekliyorum sen napıyonnnn
Konuş beeeeBeni konusturmayın simdi
Hahahah içimizde biraz jou varİçimize coo kaçtı
Ben hatırlamıyorum kuzumKızlar bi ara menekşe vardı nerede o üyelik iptali yapmış galiba görüşen var mı. Uzun zamandır aklımdaydı görünmüyor
Mormenekşe laKonuş beeee
Hahahah içimizde biraz jou var
Ben hatırlamıyorum kuzum
Hahaha evetttAnamm o neymiş öyle bende bağırırdım çok tırsıyorum zaten böceklerdenkendileri küçük etkisi büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?