- 25 Ağustos 2019
- 61.127
- 114.099
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.061
Anaaaam mâşâallah size, Allah iyilik sağlık versin canuuumBuyudu buyudu fırlama birşey oldu 6aydan sonra huyları değiştii
Halimize şükür genede
Sen nasılsın emmoş nasıl gdiiyor hayatAnaaaam mâşâallah size, Allah iyilik sağlık versin canuuum
Şükür gocam daha iyi. O iyi olunca hayat daha çekilir. Düzelmese defedecektim keratayı. Adam olcak bakalımSen nasılsın emmoş nasıl gdiiyor hayat
Sen bu işii yaparsınnnnŞükür gocam daha iyi. O iyi olunca hayat daha çekilir. Düzelmese defedecektim keratayı. Adam olcak bakalım
Herkes saldı iyice yavv habuYaaa uzun zamandır buraya kimse uğramamış
Bencede çok haklısın beybiHerkes saldı iyice yavv habuCatlak-kurabiye sen doğur görecem senii dedii eeeeee ben gend hep aktifim neolcakkk dedigini tutturamadı
İnşallah İkinci çocuğun benim oğlum gibi olur ondan sonra görürüm ben seniHerkes saldı iyice yavv habuCatlak-kurabiye sen doğur görecem senii dedii eeeeee ben gend hep aktifim neolcakkk dedigini tutturamadı
Yaaaa kurbikim çok yoruyor sıpaBana kahve yapın o zamançünkü bende hal kalmadı
Ulaaaa susssss bide nediyoyaaaaaİnşallah İkinci çocuğun benim oğlum gibi olur ondan sonra görürüm ben seni
Ohaaa kavgada söylenmez kurbikimİnşallah İkinci çocuğun benim oğlum gibi olur ondan sonra görürüm ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?