- 18 Kasım 2020
- 20.568
- 49.637
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.021
İmza yaNebileyim durum diyonuz bise diyonuzz imza tarafına bilgisayarda gözüküyo diyonuzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmza yaNebileyim durum diyonuz bise diyonuzz imza tarafına bilgisayarda gözüküyo diyonuzz
bilgisayardan girince imza kısmında söz yazıyor canım onu konuşmuştukBen anlamadım.ne durumu kiz
Abooo bide ben bakayımbilgisayardan girince imza kısmında söz yazıyor canım onu konuşmuştuk
Tamam lenİmza ya
Bak bakAbooo bide ben bakayım
O mor olan kurt mı
O mor olan aslında kızımın cizecegi Pokemon imiş de ben onu kedi mi tavşan mı deyip kendi resmimin içine kattım, başka bi yaratık olarak kullandımO mor olan kurt mı
Afiyet olsun canım
Ooyyyy elleene sağlukk bacumm yok yavv kocam pek sevmez sütlaçı sut helvası ettim brooo
Heee oda çok güzel oluyor görünce dedim pişti oldukOoyyyy elleene sağlukk bacumm yok yavv kocam pek sevmez sütlaçı sut helvası ettim brooo
Hahahah bugünmü ettinHeee oda çok güzel oluyor görünce dedim pişti olduk
Dün yaptım canım 2 tane annemlere gönderdim dün yedik bugünde biterHahahah bugünmü ettin
Ellerine sağlıkk bacummDün yaptım canım 2 tane annemlere gönderdim dün yedik bugünde biter
Afiyet olsun kızlar ben sevmem süt
Birşeyide sevvv sağlıklı bunlar aşkommm şırdan değelllllAfiyet olsun kızlar ben sevmem süt
Süt midemi bulandırıyorBirşeyide sevvv sağlıklı bunlar aşkommm şırdan değelllll
BAşka şeyler bulandırmaz tabii sen böcekte yersin şimdiiSüt midemi bulandırıyor