- 25 Ağustos 2019
- 61.134
- 114.131
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #40.461
Bitsin alinca gene eklerimaynen onuda ekleseydin mis
neyse ya olur zamanla
bunu tutuyorum çünkü elimde şu anay elimde şuan
yoğundu bebekim o yüzden şey edemedimNiye gittinn terbiyesizz
coconata noldu ki :/iyiyim balım ,evet hep evde ben işe geliyorum hafta sonu onun için plan yapıyoruz canım ne kadar iyi gelir bilmem ama kafası dağılsın işte
ahahahah işteeee buuuuuuuuuuu tamda üstüne bastınAy buradaki arkadaşları tenzih ederim ama Adana'nın bu konuda adı çıktı ya ilk orası geldi
canım bebebklerini kaybetti bilgin yok mubunu tutuyorum çünkü elimde şu anaklıma o ünlü bi kız vardı ya o geldi
yoğundu bebekim o yüzden şey edemedim
coconata noldu ki :/
ay cok sakil bi konuşma değilmiyi o yabunu tutuyorum çünkü elimde şu anaklıma o ünlü bi kız vardı ya o geldi
neeeeeeeeeeeeeeeeee ne zaman ya offffcanım bebebklerini kaybetti bilgin yok mu
daha önce karşılaştıkmı eski nicklerleHayır pek çok nickim oldu
Ne yoğunuymuş bu ozomm heeehhhbunu tutuyorum çünkü elimde şu anaklıma o ünlü bi kız vardı ya o geldi
hem de ne sakilay cok sakil bi konuşma değilmiyi o ya
Bende tanıyamadım dedim acaba degiştimi dedimdaha önce karşılaştıkmı eski nicklerle
2 ay olmak üzere kuzumneeeeeeeeeeeeeeeeee ne zaman ya offff
olmadı yeniden tanışır diyormuşumBende tnaıyamadım dedim acaba degiştimi dedim
iş yeriyle alakalı kuzum. 2 hafta başka bi arkadaşın yerine baktım o da genel müdürlüğe bağlıydı o yüzden orda çok açamadım burayıNe yoğunuymuş bu ozomm heeehhh
Hee kızz bilemedimolmadı yeniden tanışır diyormuşum
Ulan sende mucize gibi birinin yerine bakıyoniş yeriyle alakalı kuzum. 2 hafta başka bi arkadaşın yerine baktım o da genel müdürlüğe bağlıydı o yüzden orda çok açamadım burayı
ah canım benim. paniksuyla beraber hastaneye yatmıştı sanırım di mi doğru hatırlıyorum :/2 ay olmak üzere kuzum
bunu okuyunca aklımaUlan sende mucize gibi birinin yerine bakıyonen nefret ettiğim sey ya
senelerdir olmuyordu kısUlan sende mucize gibi birinin yerine bakıyonen nefret ettiğim sey ya
merhaba MaiMai. aklıma nau nau geldiHayır pek çok nickim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?