- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.234
- 773
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.441
2926 canım senin
Ne kadar çabuk geçiyor zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2926 canım senin
yüzmeye yazılalım dedim bakalım nasip olursa beraber gideceğiz onunlayüreği güzel minnoşum
evet ben 18den sonrasını hızla geçti29
Ne kadar çabuk geçiyor zaman
Geldi benim halaycı bacummmm napemm almirayı salladım şuan 7buçukta gözleri acmis feltası gibi hahahah şimdi vurdu kafayıJou elçoooooo naber
En aşşagılarda dun izlemistim galiba ya gene bakayim okadar iniyomu aşşağa anamen aşağılara kadar inip anket felan varsa hepsini doldurdun videoları izledin demi
çok şükür kuzum alıştı ya ,öp benim prensesi yerim bennnGeldi benim halaycı bacummmm napemm almirayı salladım şuan 7buçukta gözleri acmis feltası gibi hahahah şimdi vurdu kafayı
Sen napennn alıstinmı işine
Öperimm ama uyanıncaçok şükür kuzum alıştı ya ,öp benim prensesi yerim bennn
Benim de 25 den sonrası hiçbir şey anlamadım ya daha dün 2018 gibi ama 4 sene olmuşevet ben 18den sonrasını hızla geçti
hahahah tamam şimdi öpme uyanmasın fıstığımÖperimm ama uyanınca
zaman çok hızlı günler hızla geçiyor garip bir durum gibi, evli misin nerelisin anlat bakalımBenim de 25 den sonrası hiçbir şey anlamadım ya daha dün 2018 gibi ama 4 sene olmuş
sen her aldığın bezi okuttunmuEn aşşagılarda dun izlemistim galiba ya gene bakayim okadar iniyomu aşşağa anam
Daha bitmedi kızz bitanesini okuttum vallahaa 423 mi ne kalp verdisen her aldığın bezi okuttunmu
hahahah tamam şimdi öpme uyanmasın fıstığım
zaman çok hızlı günler hızla geçiyor garip bir durum gibi, evli misin nerelisin anlat bakalım
Evli değilim aday adayı bile yok şu andahahahah tamam şimdi öpme uyanmasın fıstığım
zaman çok hızlı günler hızla geçiyor garip bir durum gibi, evli misin nerelisin anlat bakalım
işte düzenli girsen şimdiye dolardıDaha bitmedi kızz bitanesini okuttum vallahaa 423 mi ne kalp verdi
maimai üyeliğin 2009 yazıorEvli değilim aday adayı bile yok şu anda
Yüz ölçümü en büyük şehirde yaşıyorum ve buralıyım
Sen nerelisin? Medeni halin nedir?
Ayyy evett yaaa siniye kadar olmuştuu sansıma artık bilseydim e bebekten aldığımı da çeker atardım benimde 874 suanişte düzenli girsen şimdiye dolardı
ayda 1 cuma çünkü +15 verio
bazen özel günlerde +50 verio
ben hiç bez almıyorum artk prima.. almadığım halde şuan tam tamına 981 var
keşke altınları hediye edebilsek
aynen onuda ekleseydin misAyyy evett yaaa siniye kadar olmuştuu sansıma artık bilseydim e bebekten aldığımı da çeker atardım benimde 874 suan
bende 10 aylık evliyim aslen maraşlıyım,Evli değilim aday adayı bile yok şu anda
Yüz ölçümü en büyük şehirde yaşıyorum ve buralıyım
Sen nerelisin? Medeni halin nedir?
Hayır pek çok nickim oldumaimai üyeliğin 2009 yazıor
hep nick bumuydu
Ay buradaki arkadaşları tenzih ederim ama Adana'nın bu konuda adı çıktı ya ilk orası geldibende 10 aylık evliyim aslen maraşlıyım,
doğma büyüme antepliyim
fakat en piskopat şehirde yaşıyorum bil bakalım neresi ?