- 25 Ağustos 2019
- 61.135
- 114.135
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #40.401
Olsunn iyi oll sen gittinizmi balayınaNasılda bilir beniaynen öyle joum 10 günü kaldı çoktan gecti gitti günlerimiz bile ☺ giremiyorum pek gelen giden derken e bizde gidiyoruz sağa sola giremedim ondandır ☺
Ayy kızzz nerde hakkat bu niye kayboldu haberiniz varmı
birim değiştirmişti bi süreliğine yoğun çalışıyordu diye biliyorumAyy kızzz nerde hakkat bu niye kayboldu haberiniz varmı
ben seni terk eder miyim hiiiiç
geldim kuzum geldimmmAyy kızzz nerde hakkat bu niye kayboldu haberiniz varmı
günaydınnnnn balımmmmgünaydın kahveciler
yeşil çay
hoşgeldinnnben seni terk eder miyim hiiiiçyoğun bir hafta geçirdim o yüzden tatlım. yerime geçtim şükür hemen yazdım
geldim kuzum geldimmm
hoş buldum canımmmhoşgeldinnn
iyiyim kuzum çok şükür sen nasılsınhoş buldum canımmmnasılsın beybi
ozmommmmmmmmmmmmmmmmben seni terk eder miyim hiiiiçyoğun bir hafta geçirdim o yüzden tatlım. yerime geçtim şükür hemen yazdım
geldim kuzum geldimmm
afiet olsunGünaydıınnnn
Kahvemle birlikte ilk kez geliyorum
Nasılsınız hanımlar?
iyiyim ben de canım. hava nasıl karardı burdaiyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın
aaa bana melek dediozmommmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın meleğimmmmmm
afiet olsun
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın bakalımmmGünaydıınnnn
Kahvemle birlikte ilk kez geliyorum
Nasılsınız hanımlar?
yağmur mu geliyor acaba ,yanıyoruz biziyiyim ben de canım. hava nasıl karardı burda
Ben de iyiyim. İşimin gücümün başındayım ve sendromsuz bir pazartesi olmasını diliyormhoşgeldin iyiyiz sen nasılsın bakalımmm
uykulu aksi lanetaaa bana melek dediyirim kıs seni. iyiyim kuzum canım sen nasılsın
kessiiiinnn yağacak ama biz de yanıyoruz burda kaç gündür. orayı hiç düşünemiyorum heyağmur mu geliyor acaba ,yanıyoruz biz
amin bende aynı şeyi diliyorumBen de iyiyim. İşimin gücümün başındayım ve sendromsuz bir pazartesi olmasını diliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?