- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.151
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #40.381
Sagol canım benim sen ne yapıyorsun evkadın nasıl geçiyoe günlerAnladim kuzum kolay gelsin
Iyiyiz canım yazin tadını cikariyoruz ❤❤Sagol canım benim sen ne yapıyorsun evkadın nasıl geçiyoe günler
Sen hergn girsen bide anketleri takip etsen şimdie olmuştu bak ben hiç fiş tararmadmKızzzzzzzzz fişi çekip atmıştım nese kalbim 287 mi ne vardı anaaa fiş onaylandı 430 kalp verdi ohaaaBal0ncuk yanii 787 olduu bine az kaldı
Hic aklimada gelmiyo yaa bide ziyarette 3kalp veriyo anketleri hep veriyomuSen hergn girsen bide anketleri takip etsen şimdie olmuştu bak ben hiç fiş tararmadm
900 küsür var
Evet ama ayın bazı gnlerinde 15 veriyorHic aklimada gelmiyo yaa bide ziyarette 3kalp veriyo anketleri hep veriyomu
Bakalımmm yaklaştıkEvet ama ayın bazı gnlerinde 15 veriyor
Mesela anneler gününde 50 verdi
Anketler ckıo bazen vs
İyi canım kocaman öp yerimeIyiyiz canım yazin tadını cikariyoruz ❤❤
İyiyim minnoşum sen nasılsınNasılsın bebeğim
iyiyim bebbeğğimmm çok şükürrrrrrrrrİyiyim minnoşum sen nasılsın
Ne yapiyonuz canim, evden çalışma (para kazanma) filan mı?Sen hergn girsen bide anketleri takip etsen şimdie olmuştu bak ben hiç fiş tararmadm
900 küsür var
Olsun cınım yol fotosu da severizGönül isterdi ki evde elimde kayfe ile paylaşım yapayım ama yoldayım ise gidiyorum ben de bulutları paylaşayım bariEki Görüntüle 3110736
yk cnm beebk beziyle alakalıNe yapiyonuz canim, evden çalışma (para kazanma) filan mı?
Tamamdir canim, evden iş filan olursa haber edinyk cnm beebk beziyle alakalı
primanın uygulamasından bahsediyorduk :)
ben bunu neden geç gördüm yaa ama canımmm çok şükür kendi paramızı kazanıyoruzGönül isterdi ki evde elimde kayfe ile paylaşım yapayım ama yoldayım ise gidiyorum ben de bulutları paylaşayım bariEki Görüntüle 3110736
Kızzzz emmoş nerdeeee keşke olsaNe yapiyonuz canim, evden çalışma (para kazanma) filan mı?
Nasılda bilir beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?