- 25 Ağustos 2019
- 61.135
- 114.142
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.341
Oluyo onlar ama sonra unutuyosunn canomm ben sezaryen oldum düşün ilkhafta biraz zor geçti ama bittiamiin insallah joum korku stres heyecan hepsi bir arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyo onlar ama sonra unutuyosunn canomm ben sezaryen oldum düşün ilkhafta biraz zor geçti ama bittiamiin insallah joum korku stres heyecan hepsi bir arada
Birde sona yaklastikca anksiyete cogaliyormusOluyo onlar ama sonra unutuyosunn canomm ben sezaryen oldum düşün ilkhafta biraz zor geçti ama bitti
Inşallah bitanemm vaktiyle gelsin inşaallahhBirde sona yaklastikca anksiyete cogaliyormus
22 agustosta randevim var onda karar verilecek ya bebek gelisimi iyiyse kendileri gelsin diye bekleyecekler yoksa suni sanci dedi ins guzel gecer
Insallah joum dogurdum diye yazmakta nasipInşallah bitanemm vaktiyle gelsin inşaallahh
ElçooommMadammor aşkoşkommm
Meryoş uyuyomuElçooomm
Oyyy olacakkk artık 2 bebe kucaginda memelere özgürlükkk bol sifalı sutün olsun inşaallahhhInsallah joum dogurdum diye yazmakta nasip
olsun
Yok uyandi abisi havuza giriyo oda onu izliyor garibimMeryoş uyuyomu
Hahahahaha bende girsem diye içinden geçiriyodur simdiYok uyandi abisi havuza giriyo oda onu izliyor garibim
Insallah joum ya hayal gibi Umarim gercek olurOyyy olacakkk artık 2 bebe kucaginda memelere özgürlükkk bol sifalı sutün olsun inşaallahhh
Gerçek olcakk tabiii bos yere şeylere üzme kendini güçlü birisin senInsallah joum ya hayal gibi Umarim gercek olur
Insallah joum destegin icin cok tesekkur ederim baya sey atlattik bunuda atlatalim insallahGerçek olcakk tabiii bos yere şeylere üzme kendini güçlü birisin sen
Şip diye biticekk bitanemmInsallah joum destegin icin cok tesekkur ederim baya sey atlattik bunuda atlatalim insallah
Ayaklarini degdirdim agladi kuzucuk Artik nasipse seneye yazaHahahahaha bende girsem diye içinden geçiriyodur simdi
Kesinliklee bizde alırızz havuzz belki eve kısinda ederizz yaza beklermiyim.bilmemki cok heves ediyo insanAyaklarini degdirdim agladi kuzucuk Artik nasipse seneye yaza
Yazda en güzeli kuzum Oohh serin serin dal çıkKesinliklee bizde alırızz havuzz belki eve kısinda ederizz yaza beklermiyim.bilmemki cok heves ediyo insan
Ayy nası güzel kokar pek severim.Orman içi gibiydii ama artik degil etrafımızda ev dolu emmoşumm manzaram ormandı hatta yeşillik temiz kokusu vardı ama şimdi bukışın nasıl olur bilmiyorum manzaramıda ziyan ettiler
Aynen öyle canımmAyy nası güzel kokar pek severim.
Her yer ev oldu burda da ya, her ev de doluyor, ee sanırım nüfus artıyor, şehirler sürekli gelişiyor. Allah hayr etsin :)
Bene neden bele yapirsinfincan diyince tepem atıyor
o fincan fiyatları ne öyle ya
yok gelmedi daha
görüp napcan
lağzım değeel zaten
Allah kolaylık versin minnoşum aha daha yeni eve girdim eğer olsunBende aynı nasıl yoğunlaştı ya