- 25 Ağustos 2019
- 61.136
- 114.145
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #40.321
Icme ozaman kuzu iyi değil zaten hamilelikte boşverr masallahh yklaştık bakk eylüldemi doğumCok sukur joum 34 hafta olduk
son gunleri yasiyormusum gibi hamileligimde bakalim hayirlisiyla insallah
bende demirimi yiyor diye cok icemiyorum
Evet kuzummm sanki daha dün doğurdumOyyy ne çabuk buyudü demi
Yaaaa aminnn kuzumm hele yürüyüşleri bekliyorum el ele tutuşup gezmek istiyorum kızımlaaEvet kuzummm sanki daha dün doğurdum
Sürekli göz önünde olunca hiç büyümüyorlar gibi geliyor bi de unutuyorsun neler çektiğini
Söylerlerdi hadi oradan derdim ama gerçekmiş
Arkadaşın bebeği oldu onu görmeye gittim geçen gün el kadar bir şey
Bizimkiler de öyleydi her yere kusuyorlardi
Gazı koligi ağlaması bitmiyordu
Şimdi ikisi de pıtır pıtır geziyor şükürler olsun
Sana da görmek nasip olsun joumm yürüyüp koştuğu günleri görmek
İsteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun insallah
Gelir ya şimdi çok gördünya kanama oyüzdenEvet kuzu gelirse zahmet edip gidicem
Aynen kuzu gelse de gitsem bu belirsizlik bitseGelir ya şimdi çok gördünya kanama oyüzden
canim bazen acayip istiyor da kendimi zorluyorum icmemek iicnIcme ozaman kuzu iyi değil zaten hamilelikte boşverr masallahh yklaştık bakk eylüldemi doğum
Sezaryen olcann kuzu oyuzden fazla bekletmezler amanns ağsalim kucağına alda gerisi kolay bitanemm onuda atlatıcancanim bazen acayip istiyor da kendimi zorluyorum icmemek iicnvalla hic belli degil benimki cicegim en fazla 4 hafta dedi
O 2 yaşı bulacak galiba amaYaaaa aminnn kuzumm hele yürüyüşleri bekliyorum el ele tutuşup gezmek istiyorum kızımlaa
Aboovv vallahaaa herşey meraklılarr illa atacakalr herşey ağzunaO 2 yaşı bulacak galiba ama
Şimdi saliyoruz taşa betona düşüyorlar
Yerden ot çöp ne bulurlarsa alıp ağızlarına atıyorlar
Geçen biri domatese yanaştı yesil kırmızı dinlemeden tozuyla toprağıyla bulduğunu yedi
Ağzı burnu çamur oldu hep
Normalde ilki normal dogum ikinci sezeryan yada normal joumSezaryen olcann kuzu oyuzden fazla bekletmezler amanns ağsalim kucağına alda gerisi kolay bitanemm onuda atlatıcan
Ikiz degilmiydi kiz senin yanlış mı hatırliyorumNormalde ilki normal dogum ikinci sezeryan yada normal joum
Evet cicegim ama fransada normal dogum cok seviliyor o yuzden acil bisey olmadikca normale devam dediIkiz degilmiydi kiz senin yanlış mı hatırliyorum
Ikizleri normal doğurcan epeyy guzel bi cesaret canım benim maşaallahh sanaEvet cicegim ama fransada normal dogum cok seviliyor o yuzden acil bisey olmadikca normale devam dedi
Jajajjaa korkutma beniIkizleri normal doğurcan epeyy guzel bi cesaret canım benim maşaallahh sana
Amin bitanemInsallah darisi sana Minnos
gun sayiyorum valla
Jajajjaa korkutma beniepidural var gerisini bilmiyorum valla
Epidural olurr rabbimm hapşurduğun gibi sıp diye doğumunu kolaylaştirsınJajajjaa korkutma beniepidural var gerisini bilmiyorum valla
Aminnn ne güzel dua kızEpidural olurr rabbimm hapşurduğun gibi sıp diye doğumunu kolaylaştirsın
Vallahaa içimden öyle bi dedimkiAminnn ne güzel dua kız
amiin insallah joum korku stres heyecan hepsi bir aradaEpidural olurr rabbimm hapşurduğun gibi sıp diye doğumunu kolaylaştirsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?