- 25 Ağustos 2019
- 61.141
- 114.158
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.101
Agzını yırtarımmm caaattt diye heeeO nasıl oldu anlamadım izliyordum ben seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agzını yırtarımmm caaattt diye heeeO nasıl oldu anlamadım izliyordum ben seni
Slm biri kahvemi dedi en sevdiğimKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
@Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci @renksizgokkusagi @MevsimBahar @Niloyatospikk @ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
Benim sunumKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
@Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci @renksizgokkusagi @MevsimBahar @Niloyatospikk @ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
HoşgeldinizSlm biri kahvemi dedi en sevdiğim
Afiyet olsunBenim sunum
Aaaaa bebeğim sakin olAgzını yırtarımmm caaattt diye heee
Sakinim beybimAaaaa bebeğim sakin ol
Bebiş nasıl nasıl gidiyor canımSakinim beybim
Çok şükürr ama yavrumu sıcaklar perişan ettii düna ğlamakla geçti omrümuzzBebiş nasıl nasıl gidiyor canım
Klima falan aç içerisi serinlsin yaaÇok şükürr ama yavrumu sıcaklar perişan ettii düna ğlamakla geçti omrümuzz
Teşekür ederimAfiyet olsun
Hoş buldumHoşgeldiniz
Klima yokki kuzuu ev havasızz dışarı cıktıkk kendine geldii zaten sıcaktan havasızzKlima falan aç içerisi serinlsin yaa
Havalarda çok sıcak insan bulanıyorKlima yokki kuzuu ev havasızz dışarı cıktıkk kendine geldii zaten sıcaktan havasızz
Bebebğim nasılsınKlima falan aç içerisi serinlsin yaa
Oy kıyamam size prensese yaa ılık duş aldırKlima yokki kuzuu ev havasızz dışarı cıktıkk kendine geldii zaten sıcaktan havasızz
Aldırıyorumm bebeğimm neseki 2 ay kaldı artıkkOy kıyamam size prensese yaa ılık duş aldır
Su yaz çabuk bitsede valla sıcaklari hiç sevmiyorumAldırıyorumm bebeğimm neseki 2 ay kaldı artıkk
Afiyet olsun