Niye kızzz öyle güldün 😂
bende prima premium ve bio kullandım uzun uzun süre... hatta 9 ay kadar sırf prima
şuan evde prima var hala... geceleri onu takıyorum
neyse işte tabi doğum yaptğm zamanki fiyatla şimdiki fiyatlar..
ek gıdaya geçince yaşadıklarım.. anacımmm çöpe parayı atıyoruz resmen..
neyse sleepy goon felan ne denediysem ya sızdırdı ya pişik yaptı
kaderim primayla kalmak heralde dedm.. baya araştırdım prima takanların %80i bezi değiştiremiyor
çünkü gerçekten primanın kalitesine alışınca başka bişi beğenmiosun
sonra burdan arkadaşlarım mavi molfixi önerdi.. aldım denedim dualarla denedim :D
neyseki 2 aydır molfix kullanıyorum :D çok memnunum sıfır pişik sıfır sızdırma prima gibi..
geceleride prima takıorum 12 saat cıt yok :D

bende prima premium ve bio kullandım uzun uzun süre... hatta 9 ay kadar sırf prima
şuan evde prima var hala... geceleri onu takıyorum
neyse işte tabi doğum yaptğm zamanki fiyatla şimdiki fiyatlar..
ek gıdaya geçince yaşadıklarım.. anacımmm çöpe parayı atıyoruz resmen..
neyse sleepy goon felan ne denediysem ya sızdırdı ya pişik yaptı
kaderim primayla kalmak heralde dedm.. baya araştırdım prima takanların %80i bezi değiştiremiyor
çünkü gerçekten primanın kalitesine alışınca başka bişi beğenmiosun
sonra burdan arkadaşlarım mavi molfixi önerdi.. aldım denedim dualarla denedim :KK70:
neyseki 2 aydır molfix kullanıyorum :KK70: çok memnunum sıfır pişik sıfır sızdırma prima gibi..
geceleride prima takıorum 12 saat cıt yok :KK70:
Hahahahaha bende diyorum bu manyah ne güleyyy vallahaa doğruu çok pahalı ama eşim de kizının totosuna kıyamayıpp bunu aldı ama e bebekte daha ucuzduu markette daha pahalıydı mesela

Hahahahaha bende diyorum bu manyah ne güleyyy vallahaa doğruu çok pahalı ama eşim de kizının totosuna kıyamayıpp bunu aldı ama e bebekte daha ucuzduu markette daha pahalıydı mesela
prima kullanacaksan uygulamasını indir kuzum
ben uygulaması sayesinde baya bedavaya bio aldım

• Muhteşem
Reactions: Jou
Ayyyy nasıl uygulama indirem
cnm uygulamasını indiriyorsun üyelik alıosun.. sonra hergün giriş yapıosun her giriş yaptığında 3 altın verio
bazı günler 10 15 verior değişik kampanyalar oluyor
sonra videolar oluo izledikçe altın yükleniyor
veeeeeeeeee en önemlisi
primaya ait ıslak mendil yada bez aldığında fişi okutuyorsun yada faturayı ama senin adına olcak
*2 altın geliyor
puanlar biriktikçe ödüller kısmından bez alıosun

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back