- 25 Ağustos 2019
- 61.148
- 114.194
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #39.521
Günaydın bebişimm bacak ağrısiyla uyandım zaten şuan ağrım varMaşallah evet kuzum bitti güzel sonlansın inşallahGünaydın
![Woman facepalming :woman_facepalming: 🤦♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bebişimm bacak ağrısiyla uyandım zaten şuan ağrım varMaşallah evet kuzum bitti güzel sonlansın inşallahGünaydın
Kramp giriyordur artık bebeğim büyüdü sığmıyor annesiGünaydın bebişimm bacak ağrısiyla uyandım zaten şuan ağrım var![]()
Hee vallahaa kuzu krampta değil bildiğin ağrı çok zor hamilelik bakma sandığımız gibi değeelllKramp giriyordur artık bebeğim büyüdü sığmıyor annesi![]()
Aahahahah bitti bittiHee vallahaa kuzu krampta değil bildiğin ağrı çok zor hamilelik bakma sandığımız gibi değeelll![]()
Vallaha bitti 2buçuk hafta kaldı kv ve annem gelecek haftayaAahahahah bitti bitti![]()
İyi balım yoğun gidiyor ya bunada elhamdülillahGünaydın kızlar
Jou doğum tarihi ne zaman bebişin belli olmuş galiba
Minnosprenses iş nasıl gidiyo kuzuşum
Bal0ncuk canım bebekim yoğunluktan gelemedim ben de hiç
![]()
Oldu kuzumm allah nasip ederse 3 haziran doktor gün verdi dünGünaydın kızlar
![]()
aynen kuzum şikayet etme sakınİyi balım yoğun gidiyor ya bunada elhamdülillah![]()
aaayy ikizler olacak o da benim gibiOldu kuzumm allah nasip ederse 3 haziran doktor gün verdi dün![]()
Ahahahah asla işsiz oturdum 6 ay şimdi şikayet etsem allah çarparaynen kuzum şikayet etme sakın
aaayy ikizler olacak o da benim gibi![]()
sonra da ben çarparımAhahahah asla işsiz oturdum 6 ay şimdi şikayet etsem allah çarpar![]()
Ahahahahahahah sana o kadar kızıyordum şikayetlenme diyesonra da ben çarparım![]()
hadi ya tühAhahahahahahah sana o kadar kızıyordum şikayetlenme diyeişimden memnunum da insanlar biraz şirret kuzum
Beni edemiyorlar eşim varhadi ya tühortamdakilerin kötü olması iyi olmamış. aman seni huzursuz etmesinler de
eşinle aynı yerde misiniz kısBeni edemiyorlar eşim var![]()
sende o potansiyel var joumGene gelirimm kızzzz bi kucağımda meme emziririm bi elim de tel sana yazarımm bensiz bırakmam sizi![]()
ozmom sen nirilerdesiGünaydın kızlar
![]()
Afiyet olsunbugün geç günaydın oluyor soryy![]()
![]()
selam gençler... yeşilçay var isterseniz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahah var varrr