Kızlar dün akşam hafif kanamam oldu apar topar hastaneye geldik. Çok şükür bir sıkıntı yok neden olduğunu anlamadılar yine.
Pazartesiye kadar burdayız, demir verdiler serum verdiler.
Geçen sefer ki kaybettiğim haftaya çok yakınım diye dün bütün gün aklımdaydı. Drda eve gönderirsem sen sakin durmazsın en iyisi kal dedi.
Buralardayım yani anlayacağınız

Geçmiş olsun

yaaa canım oysaki yatıyorsun yaa geçmiş olsun birşey olmaz inşallah

Reactions: Jou
Yaaaaaaaaa canim benim cok gecmis olsun bende diyorum bu kızın niye hic sesi cıkmıyoorrr bebis ve sen iyi olda hastademisin

Yaaaaaaaaa canim benim cok gecmis olsun bende diyorum bu kızın niye hic sesi cıkmıyoorrr bebis ve sen iyi olda hastademisin
Sağol çok şükür şimdilik ikimizde iyiyiz. Hastanedeyim pazartesiye kadar kalacağım.

Evet yatıyorum iğnesi hapı kaç çeşit ilaç var kullandığım ama anlamadım. Dün akşam ömrümden ömür gitti yine aynı şey olacak korkusuyla
Korkmaaa lutfen sen korkunca benide korkutuyosun sen iyi ve bebis iyi olsun hemsireler baslarind adursun ne olur neolmazz en iyi guvende hastane

Korkmaaa lutfen sen korkunca benide korkutuyosun sen iyi ve bebis iyi olsun hemsireler baslarind adursun ne olur neolmazz en iyi guvende hastane
Elimde değil ki aynı şey olacak korkusu Gelip gidiyorlar zaten tansiyon ölçümü serum değişimi falan yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…