Benim gibi hamileyim sananlara :(

Ayy yerim yaa :) kiyamamm...Evet eşimi de çok üzüyorum. Hatta bu sabah artık bana söz veriyorum sana bebeğimiz olacak dedi. O erteledi yılardır. Sana çok sinirliyim dedim. O da üzüldü. Herşeyin suçlusu benim diye. :KK43: Evet bir silkelenip dirayetli olmam lazım. Bugün hariç :) bugün iyi değilim. Kedim var onu bile çok korkuttum ki o bir yana dünya bir yana, evladım o benim ama sinir krizi gibi birşey geçirdim. O da benden birşeyler istiyordu, konuştu konuştu kendimden geçtim. Çok korkuttum onu da :KK43: sonra pişman olup ağla ağla. Bugün biraz ağlakım. Yarın iyi olacağım Allah'ın izni ile. Yorumlarınız çok da yerinde. Sağolun.

Heh bak o zaman madem yarin diyorsun.. Söz ver kendine ve eşine hatta kedine de söz ver yarin herşeyi kafandan silmiş tertemiz parlak bi güne uyanacaksin mutlu hissediceksin kendini.. Şöyle güzel oynak bi parca ac danset esinede yansit bunu böle bi sevinç dalgası yay cevrene.. Herşey güzel olacak inşallah Allahın izniyle..

Bugün tüm yaşadıklarınızi ben de yaşadim P Pembe_stiletto . Çok şükür ki sorununz yokmuş. Mesela benim amh 1. Çok vaktimiz de yok. Ve ilk bebeğimi kaybettim. Bazı insanların yaşadıklarına göre benim de çok şükredecek şeyim var ama insan bunu kendine anlatamıyor. Yumurta takipleri, ovulasyon testleri, planlı ilişkiler... Çok yıpratıyor insanı ama ben de kafamdan nasıl atacağım bilmiyorum. Önümüzdeki ay hiçbir şey yaptırmak istemiyorum. Ama ya geç kalırsam diye de kendimi yiyorum. Vakti ve zamanı var bunu da biliyorum

Siz cok stres yapmissnz canim olmaz ki ama boyle akisina birak. Yumurtlama dönemi şu bu bosver onlari sen 2 gune 3 gune bi beraber ol illaki tutar. Allah buyuk bak sana arkadasimin yasadigini anlatayim 7 ay cocuklari olmadi artik tedavj icin doktora gidecekleri ay hamile oldunu ogrenmis cok sukur onu aldi kucagina bu seferde ilk bebegi daha 1 yasina girmeden prezervatif yirtik cikmis bilememisler arkadsdim hamile kalmis. Dusun aklinin ucundan bile gecmemis hamile kalmak daha ilk bebegini emziriyodu. Yani kisacasi allah dilerse hersey olur kafani bi rahatlat odaklanma bebege. anın tadini cikar. Ve sana tavsiyem beraber olduktan sonra bi sure kalkma yat sag tarafina veya sol tarafina. Bide beraber olacaginda dualar var hamile kalmak icin onlari okuyabilirsin. Hadi bakalim insallah guzel haberlerini duyarim

Başlığım ne kadar karamsar öyle değil mi kızlar :KK43:
Bu konuyu açma sebebim kendim gibi onlarca insan var hep umut eden, sonunda da hüsrana uğrayan... : (
8 aydır bebek bekliyoruz. Çok detaylara girmek istemiyorum. Şunu söyleyebilirim, eşimde de bende de bir sağlık sorunu çıkmadı şimdilik çok şükür fakat neden olmadığını bir türlü aklım almıyor. Allah bilir diyecek birşey de yok aslında. Yumurtlama takibi de yapıldı doktorda, yumurtluyorum ve yumurtam da çatlıyordu. 8 aydır, telefondaki uygulamalarda olan adet takvimine göre ilişki yaşıyorduk daha çok. Bilirsiniz klasik olarak hesaplayan cinslerden. Sizlere tavsiyem o da olsun bir köşede ama benim bu ay ilk defa kullandığım ovulasyon testi yöntemini denemeyenlere denemelerini tavsiye ediyorum. Hatta içerisinde erken gebelik testi de vardı, onu da yaptım negatifti ki doğru sonuç vermiş, bugün adet oldum :KK43: İki kere şaşan adet düzenim dışında (biri zaten Progestan sonrası gecikti ) 28 günde bir adet olurum. Bu ay 4 gün gecikince acaba mı dedim. He bu arada ovulasyon testimi 10.gün yapmaya başladım. Tam 17.gün yumurtladım. Uygulamadaki takvime göre 15.gün sonrası ilişki yaşamıyordum. Zaten yumurtlama takvimim geçti diye ama bu ay anladım ki geç yumurtladım. Yani sakın demeyin, benim adetim düzenli, dolayısıyla yumurtlamam da düzenli olacak diye. Bu arada geç yumurtlayınca adet de geç olacak diye okumuştum. İnanmak istemiyordum adetim geçtiğinde ama öyleymiş. Eğer geç yumurtladıysanız üzerinden 14 gün geçince adet olursunuz diye okumuştum. Benimde adetim tam 14 günü tamamlayınca oldu. Yani 4 gün adetim gecikti. Bilmiyorum karışık mı anlattım ama şuan ki psikolojimi bebek sahibi olmak isteyen anne adayları çok çok iyi anlar. Sabah uyanır uyanmaz hayal kırıklığı ve ağlama krizleri,eşini de üzme vs.:KK43:ama bu halimle bile ilk aklıma gelen yine benimle aynı duyguları paylaşan sizler oldunuz. Allahım kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın. Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah. Umarım bu yazdıklarımın bir faydası olur sizlere. Ben çok aradım ve bulamadım. Geç yumurtlayınca gerçekten de geç mi adet olunuyor vs. diye yaşayan kişilerden duymak istemiştim. Sonuç olarak bunu da tecrübe etmiş oldum. Hayırlısı.
senin kafan iyice karışmış. o testleri bir kenera koy. ve bir muddet gebeligi düşünme. 8 ay bekleyen bir ay daha bekler. önce sakinleş.
28 gunde bir adet görüyorsan adet 1. gununden sayarak 14. gün ymurtalama günün.bundan 2-3 gun öncesinde ilişkiye başlayacaksın yani ilişki : 12-13-14-15-16-17. günlerinde olamalı. gun aşırı olaması tavsiye edilir ama enerjiniz varsa hergunde olabilir.
anlamam deme anlarsın yumurta catlama gunlerinde yumrta akı gibi saydam akıntı gelir. bazıları cok yogun yaşar bazıları daha az ama mutlaka anlarsın. bunu anlamanın en en en iyi yolu da o sıvıyı iki parmagının arasına alıp sakız gibi uzayın uzamadıgını kontrol ederek anlarsın. iğrenc deme. osıvı senin sıvın iğrenc olamaz.
geç yumrtalayınca gec adet görürsün. her ay 2-3 gun sarkıyor diyorsan ona göre bir cetvel hazırlayacksın. seviş günlerini ona göre uzatacaksın.
mesela : 28gunde 1 adet olan kişi o ay 2 gün gec adet oldu ise o ay ki avulasyonu 15. gündedir. 13-14-15-16-17-18.
erken yumurtlarsan erken adet görürsün.

Bu konuyu açma sebebim kendim gibi onlarca insan var hep umut eden, sonunda da hüsrana uğrayan... : (
8 aydır bebek bekliyoruz. Çok detaylara girmek istemiyorum. Şunu söyleyebilirim, eşimde de bende de bir sağlık sorunu çıkmadı şimdilik çok şükür fakat neden olmadığını bir türlü aklım almıyor. Allah bilir diyecek birşey de yok aslında. Yumurtlama takibi de yapıldı doktorda, yumurtluyorum ve yumurtam da çatlıyordu. 8 aydır, telefondaki uygulamalarda olan adet takvimine göre ilişki yaşıyorduk daha çok. Bilirsiniz klasik olarak hesaplayan cinslerden. Sizlere tavsiyem o da olsun bir köşede ama benim bu ay ilk defa kullandığım ovulasyon testi yöntemini denemeyenlere denemelerini tavsiye ediyorum. Hatta içerisinde erken gebelik testi de vardı, onu da yaptım negatifti ki doğru sonuç vermiş, bugün adet oldum :KK43: İki kere şaşan adet düzenim dışında (biri zaten Progestan sonrası gecikti ) 28 günde bir adet olurum. Bu ay 4 gün gecikince acaba mı dedim. He bu arada ovulasyon testimi 10.gün yapmaya başladım. Tam 17.gün yumurtladım. Uygulamadaki takvime göre 15.gün sonrası ilişki yaşamıyordum. Zaten yumurtlama takvimim geçti diye ama bu ay anladım ki geç yumurtladım. Yani sakın demeyin, benim adetim düzenli, dolayısıyla yumurtlamam da düzenli olacak diye. Bu arada geç yumurtlayınca adet de geç olacak diye okumuştum. İnanmak istemiyordum adetim geçtiğinde ama öyleymiş. Eğer geç yumurtladıysanız üzerinden 14 gün geçince adet olursunuz diye okumuştum. Benimde adetim tam 14 günü tamamlayınca oldu. Yani 4 gün adetim gecikti. Bilmiyorum karışık mı anlattım ama şuan ki psikolojimi bebek sahibi olmak isteyen anne adayları çok çok iyi anlar. Sabah uyanır uyanmaz hayal kırıklığı ve ağlama krizleri,eşini de üzme vs.:KK43:ama bu halimle bile ilk aklıma gelen yine benimle aynı duyguları paylaşan sizler oldunuz. Allahım kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın. Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah. Umarım bu yazdıklarımın bir faydası olur sizlere. Ben çok aradım ve bulamadım. Geç yumurtlayınca gerçekten de geç mi adet olunuyor vs. diye yaşayan kişilerden duymak istemiştim. Sonuç olarak bunu da tecrübe etmiş oldum. Hayırlısı.

Aa çok ilginç
Yani telefonunuzun öyle göstermesi de çok ilginç. Yani onlar otomatik olarak ortalama olarak hesaplıyor. Alla alla şaşırdım şimdi. Gözünüz aydın :) Allah sağlıklı bebek nasip etsin. Çok sevindim..
Sağolun haziran da 3 yaşını dolduracak :KK66: bebekliği kalmadı sıpanın :KK66: allah sizide ve isteyen herkese de nasip etsin.

Aynısı yaşıyorum yöntemler hesaplamalar takip bu ay yumurtlama gününü hesaplamayacagim deneyelim birer gün ara ile olursa hayırlısı nasip etsin bende hasılatı hastasıyım İnsülin direncinin var bı kızım var beş yaşında inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin

Sizin döngü gününüzle de alakalı olabilir mi acaba bende tam ortasını gösteriyor
özetle konu sahibi günlere takılmamalı olması gereken düzenli ilişki
Bu şekilde görünüyor bende anlamadım pekte anlamam zaten :)
Ama dediğiniz en doğrusu günlere takılmamak lazım :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-12-22-31-38.png
    Screenshot_2017-03-12-22-31-38.png
    256,4 KB · Görüntüleme: 45
Seni en iyi ben anlarim adet olmak bile kabus geliyor bir gun gecikse hamilemiyim dusuncesi sarmalar heycanlar adet oluncada koca bir haya kirikligi. Rabbimden umit kesilmez insallah bizde goruruz ogunleri ah ahhh:KK43:(( icim parcalaniyor herkesin hamilelik haberini alfikca hele benden sonra evlenenler birde etrafin merakli sorulari, bakislari daha bir zorlastiriyor durumu:KK43:

Aynısı yaşıyorum yöntemler hesaplamalar takip bu ay yumurtlama gününü hesaplamayacagim deneyelim birer gün ara ile olursa hayırlısı nasip etsin bende hasılatı hastasıyım İnsülin direncinin var bı kızım var beş yaşında inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin
Benim de insulin direncim yüksekti ek olarak. Zor ama basarıcaz insallahhh

senin kafan iyice karışmış. o testleri bir kenera koy. ve bir muddet gebeligi düşünme. 8 ay bekleyen bir ay daha bekler. önce sakinleş.
28 gunde bir adet görüyorsan adet 1. gununden sayarak 14. gün ymurtalama günün.bundan 2-3 gun öncesinde ilişkiye başlayacaksın yani ilişki : 12-13-14-15-16-17. günlerinde olamalı. gun aşırı olaması tavsiye edilir ama enerjiniz varsa hergunde olabilir.
anlamam deme anlarsın yumurta catlama gunlerinde yumrta akı gibi saydam akıntı gelir. bazıları cok yogun yaşar bazıları daha az ama mutlaka anlarsın. bunu anlamanın en en en iyi yolu da o sıvıyı iki parmagının arasına alıp sakız gibi uzayın uzamadıgını kontrol ederek anlarsın. iğrenc deme. osıvı senin sıvın iğrenc olamaz.
geç yumrtalayınca gec adet görürsün. her ay 2-3 gun sarkıyor diyorsan ona göre bir cetvel hazırlayacksın. seviş günlerini ona göre uzatacaksın.
mesela : 28gunde 1 adet olan kişi o ay 2 gün gec adet oldu ise o ay ki avulasyonu 15. gündedir. 13-14-15-16-17-18.
erken yumurtlarsan erken adet görürsün.
Biz konu sahibine gün hesabı yapma önemli olan düzenli ilişki diyorduk. Hatta adet bitimi hamile kalan bir örneğimizde var.
Zaten günlerden kafası karışmış:)
Şimdi daha da karıştı shimmer:)

Seni en iyi ben anlarim adet olmak bile kabus geliyor bir gun gecikse hamilemiyim dusuncesi sarmalar heycanlar adet oluncada koca bir haya kirikligi. Rabbimden umit kesilmez insallah bizde goruruz ogunleri ah ahhh:KK43:(( icim parcalaniyor herkesin hamilelik haberini alfikca hele benden sonra evlenenler birde etrafin merakli sorulari, bakislari daha bir zorlastiriyor durumu:KK43:
Sormayın bıktım artık meraklı soru, acınası cevaplardan :KK43:((

Sormayın bıktım artık meraklı soru, acınası cevaplardan :KK43:((
Ben cok takiliyordum hatta kimseyle gotusmedm bisure evdeydim ama ozmn daha cok depresif oldum suan srkli geziyorum arkadaslarimin hep cocuklar var ama alistriyotum kendimi sonucta hersey Allahim takdiri haa laf edenmi var kimin neolacagini Allah bilir diyorum gun gelir onlarda sinanir ki kimse sinanmasin ama bi bakmissin olmus bnm ama onlar mutsuz olabilir oyuzden rahatlatiyorum icimi. Esim var diyorum mutluyum coksukur diyoruk sabrediyorum napalim

Testler doğruymuş evet :KK43:

Lütfen oluruna bırakın. Bu psikolojik sıkıntı gerçekten çok fazla geciktiriyor bebeğin olmasını. Sadece ovulasyon dönemlerinize denk getirmeyin ilişkinizi. Ovulasyon dönemleri dışında hamile kalan çok kişi tanıyorum. Siz korkup stres yaptıkça olmaz. Dua edin sabırla bekleyin. Ama asla kendinizi sorunlu hissetmeyin. Gayet sağlıklısınız. Çocuk istiyorsunuz ama aceleniz de yok. Rahat olun yani nasıl olsa bir gün olacak gözüyle bakın ve dua edin. Kendinize ve eşinize inanın. İlişkilerinizi çok sık tutun. Ve mümkünse tutkuyu ilişkinizden eksik etmeyin. Bundan haz alın. Sadece çocuğa odaklanarak saat gibi makine gibi yapamazsınız çocuğu.

En kısa zamanda rabbim duanızı size bağışlasın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. :)

Ben cok takiliyordum hatta kimseyle gotusmedm bisure evdeydim ama ozmn daha cok depresif oldum suan srkli geziyorum arkadaslarimin hep cocuklar var ama alistriyotum kendimi sonucta hersey Allahim takdiri haa laf edenmi var kimin neolacagini Allah bilir diyorum gun gelir onlarda sinanir ki kimse sinanmasin ama bi bakmissin olmus bnm ama onlar mutsuz olabilir oyuzden rahatlatiyorum icimi. Esim var diyorum mutluyum coksukur diyoruk sabrediyorum napalim
Aynen öyle bende yaşadım. Haklısınız.

Evet biraz var
Tiroidden aldım zaten epey kilo. Vermeye çalışıyorum.
Canım tiroid, insülin direnci gebeliği engelleyebilecek hadiseler.
Tiroid için ilaç alıyor musun? dozu kontrol altında mı?
Kilo vermeye çalışma. Kilo ver. Diyetisyene gitmeni öneririm.
Kilo verince birçok sistemimiz daha düzenli çalışıyor.

Akışına bırakma olayı olmuyor hep insanın aklının bir köşesinde duruyor. Cinsellik de planlı ve görev gibi oluyor en can sıkıcı tarafı da bu.. Ve sebepsiz yere hamile kalmamak insanın elini kolunu bağlıyor. Hata söz söylemek istemiyorum Allah dermansız dert vermesin ama deseler ki şu sorunun var ondan olmuyor, onun tedavisine bakılır ne biliyim hormonsa hormon kistse kist. Ama sebep yok. İşte burda da nasip diyoruz Allah ın uygun bulduğu hayırlı bir zaman vardır inşallah

X