• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi hamilelik depresyonu yaşayan anneler var mi ?

Senin yaşadıklarını bence cinsiyet değil yarın doktor erkek dese rahatlamayacaksin sen depresyona girmişsin kaygı bozukluğu bol bol dua ve telkin hayata dönmeye çalışacaksınız herseyden önce çocukların için.
Evet doktor depresyon dedi terapi almalisin ilactan önce öyle deneyelim dedi.Evet cocuklarim icin cabaliyorum.Dua okuyorum Kurani Kerim okuyorum
Inşaallah normale dönerim bu durumumdan cok bunaldim

5 çocuk! Arka arkaya da olmuşsa tükenmişsiniz hocalarda çare aramayın
Tek yapabileceğiz kendinizi telkin etmek ve terapi almak

Erkek olsa ne olacaktı ki?
Beyniniz sadece bir neden arıyor çünkü muhtemelen bu hamileliği bilinçaltınızda yeterince istemiyorsunuz

Evlat hasreti çekip şu yazdıklarınızı okuyup içi yanıcak olan çok insan var bu topikte hele hele evlat kaybetmiş canı yüreği yanan anneler anne adayları var lütfen şükredecek o kadar şeyiniz varken kendinize bu nankörlüğü yapmayın 4 gün önce minnacık kuzusunu kaybeden bir anne adayı olarak yazıyorum size erkek evladınız olup engelli ve hayırsız evladımı tercih Ederdiniz kendinize gelin silkelenin allahın size bahşettiği bunca güzelliğe yatıp kalkıp şükredin sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim

kız erkek çocuk bahane bildiğin depresyondasın. kanındaki vitamin mineraller troid antikorları ölçüldü mü şuan kaç haftalık bilmiyorum şeker yüklemesi yaptırdın mı?

Evlat hasreti çekip şu yazdıklarınızı okuyup içi yanıcak olan çok insan var bu topikte hele hele evlat kaybetmiş canı yüreği yanan anneler anne adayları var lütfen şükredecek o kadar şeyiniz varken kendinize bu nankörlüğü yapmayın 4 gün önce minnacık kuzusunu kaybeden bir anne adayı olarak yazıyorum size erkek evladınız olup engelli ve hayırsız evladımı tercih Ederdiniz kendinize gelin silkelenin allahın size bahşettiği bunca güzelliğe yatıp kalkıp şükredin sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim
Allah razi olsun amin inşaallah bu ruhsal bunalimdan kurtulucam.Evet aslinda öyle sükredecek cok seyim var.Üstüme titreyen bir eşim cok güzel evlatlarim var.Asla böyle düşünecek birisi de degilsim asla.Neden bu duruma geldim bilmiyorum.Düsüncelerimi kontrol edemiyorum.Iyiyim diyorum sonra basa dönüyorum.
Başiniz sagolsun rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin.Dogmus muydu bebegin ?

kız erkek çocuk bahane bildiğin depresyondasın. kanındaki vitamin mineraller troid antikorları ölçüldü mü şuan kaç haftalık bilmiyorum şeker yüklemesi yaptırdın mı?
Şeker yüklemesine gerek kalmadi çünkü sekerim yüksek cikti.4 defa ölcüyorum gerekirse igne vurucam hergün.Bebekle bağ kuramaz oldum cinsiyeti ögrendim allak bullak oldum.Hareket ettikce nefesim daraliyor kalbim sikisiyor.Böyle hissettigim icin cok agliyorum :(

Şeker yüklemesine gerek kalmadi çünkü sekerim yüksek cikti.4 defa ölcüyorum gerekirse igne vurucam hergün.Bebekle bağ kuramaz oldum cinsiyeti ögrendim allak bullak oldum.Hareket ettikce nefesim daraliyor kalbim sikisiyor.Böyle hissettigim icin cok agliyorum :KK43:
Suan 22 haftalik birde dün doktor rahim duvari cok incelmis ameliyat zor gecebilir kanama olabilir dedi :(

Şeker yüklemesine gerek kalmadi çünkü sekerim yüksek cikti.4 defa ölcüyorum gerekirse igne vurucam hergün.Bebekle bağ kuramaz oldum cinsiyeti ögrendim allak bullak oldum.Hareket ettikce nefesim daraliyor kalbim sikisiyor.Böyle hissettigim icin cok agliyorum :KK43:
doktorlarda bünyenize daha cok körükle gider gibi.allah hamileliği nasip ettiyse dogumu da eder bende karnima hep kan sulandırıcı vuruyorum.benimde artabilir.doktorlar hep ihtimallerden bahseder olmayada bilir.

Allah razi olsun amin inşaallah bu ruhsal bunalimdan kurtulucam.Evet aslinda öyle sükredecek cok seyim var.Üstüme titreyen bir eşim cok güzel evlatlarim var.Asla böyle düşünecek birisi de degilsim asla.Neden bu duruma geldim bilmiyorum.Düsüncelerimi kontrol edemiyorum.Iyiyim diyorum sonra basa dönüyorum.
Başiniz sagolsun rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin.Dogmus muydu bebegin ?
Yok cnm doğmamıştı 8 haftalıktı ama o bile o kdr acık evladını kaybeden insanları düşünemiyorum bol bol salavat oku allah seni feraha ulaştırsın inşallah

Şuan ne hissettiğinizi ne yaşadığınızı neyin içinde olduğunuzu bilmiyoruz o yüzden ben şimdi kırıcı bir şey söylemek istemiyorum. Ama şuan düşündüğüm tek şey şu oldu Bebek bu durumu hissediyor ve üzülüyor her ben olursa olsun hiçbir günahı olmaya o güzel bebeği bu şekilde üzmeye hakkınız yok. Rabbim size bir emanet vermiş ona en iyi şekilde bakmanız lazım üzmeden kırmadan bence ona bunu yapmamalısınız.

Şuan ne hissettiğinizi ne yaşadığınızı neyin içinde olduğunuzu bilmiyoruz o yüzden ben şimdi kırıcı bir şey söylemek istemiyorum. Ama şuan düşündüğüm tek şey şu oldu Bebek bu durumu hissediyor ve üzülüyor her ben olursa olsun hiçbir günahı olmaya o güzel bebeği bu şekilde üzmeye hakkınız yok. Rabbim size bir emanet vermiş ona en iyi şekilde bakmanız lazım üzmeden kırmadan bence ona bunu yapmamalısınız.
Evet cok dogru ama duyorumya düsüncelerimi kontrol edemez oldum.Kendim de bu durumdan cok bunaldim ve cok üzgünüm.Bir iyi bir kötü

Back