- 30 Ekim 2013
- 20.228
- 56.871
- 798
Size nazar mi degmis sizce bu kadar isyanin bir bedeli olmasin ?Canım çok teşekkür ederim mesajin için evet bircok kişi aynı şeyi söylüyor.Nazar diyorlar.Evet aklima hersey geliyordu ben böyle gereksiz sizlaniyorum ya bebekte bisey ciksa ne yaparim.Kan testim iyi cikti.Organlarina bakti doktor hersey yolunda dedi sükürler olsun.Zaman gecmiyor benim icin hep sikinti bunalim aglama.Esim degisiklik olsun diye bu aksam sinemaya götürdü.Gittik hersey iyi güzel daha film baslamadi bana yine daralma geldi agladim bi 20 dakika falan.Esim okudu beni ben de okudum kendimi.Bisey olsa hap falan beynim uyussa düsünmesem diyorum.Sanki beynim sıkışıyor.Sürekli düsünceler kafamda.Offf
Allah razi olsun.Yazdiklariniz beni rahatlatti..Ben de diyorum kendi kendime 3 kiz annesi olcam ne mutlu bana ilerde arkadas olacaklar.Sonra baska düsünceler ya iyi yetistiremezsem kiz cocugu büyütmek daha da zor geliyor gözümde.Aile baskisi yok ama farkindayim herkes erkekten yanaydi.Rabbim size de hayirli evlatlar nasip etsin inşaallah kardesimAh kardeş oku kendini şeytan vesvese veriyor kız gibisi var mı be en hayırlı evlat hayırlısı buymuş de rahatlat valla bende istiyorum olmuyor koz erkek hiç fark etmez ne güzel rabbim sana bunu hediye etmiş yada aile baskısı varmı sormadan geçemiyorum bir oğlun daha olsun falan diye öylede şayet şakına milletim dediklerine takılma hayatına bak şekerim iyi keyifler
Sen bir kadınsın bir annesin en iyi şekilde yetiştirirsin gelinle mi uğraşacaksın be boşver valla bizde dört kardeşiz annemin evine gittiğimizde dört bir yandan ev pırıl pırıl oluyor ama kaynama bişey yapmıyorum kız hayırlı evlat sen bakma onlara bizim hepimiz kızdık da ne oldu annem hepimizi en iyi şekilde yetiştird sende yetiştirirsin inşallah inanıyorum ben hem koz erkek yokki evlatlarını güzel yetiştirmen lazım bende dualarınızı bekliyorum :)Allah razi olsun.Yazdiklariniz beni rahatlatti..Ben de diyorum kendi kendime 3 kiz annesi olcam ne mutlu bana ilerde arkadas olacaklar.Sonra baska düsünceler ya iyi yetistiremezsem kiz cocugu büyütmek daha da zor geliyor gözümde.Aile baskisi yok ama farkindayim herkes erkekten yanaydi.Rabbim size de hayirli evlatlar nasip etsin inşaallah kardesim
Ne güzel hepiniz de hayirli evlatlar olmussunuz ne mutlu aileneSen bir kadınsın bir annesin en iyi şekilde yetiştirirsin gelinle mi uğraşacaksın be boşver valla bizde dört kardeşiz annemin evine gittiğimizde dört bir yandan ev pırıl pırıl oluyor ama kaynama bişey yapmıyorum kız hayırlı evlat sen bakma onlara bizim hepimiz kızdık da ne oldu annem hepimizi en iyi şekilde yetiştird sende yetiştirirsin inşallah inanıyorum ben hem koz erkek yokki evlatlarını güzel yetiştirmen lazım bende dualarınızı bekliyorum :)
Bir annenin en güzel mirası kız çocuğudur. Çok şükür bak 2 oğlun varmış. İki duyguyu tatmışsın. Eleştirmiyorum ama allahın gücüne gitmesin. Şükret, sağlıklı olması için dua et. Bana da herkes oğlan olcak diyor(ilk bebeğim) kafamda oğlana alıştım ama gönlüm kız istiyor. Oğlum olursa da çok seveceğim kızım olursada. Kız olarak çok şanslı olacak 2 abi 2 abla :) kendine baskı yapma. Kötü örnek olsun istemem ama çok yakın akrabamızda oğlan istiyordu kız olduğunu öğrenince bunalıma girdi düşsün diye bile uğraştı çocuk engelli doğdu yemek borusu gelişmemişti. Makatı yoktu ve vajinasıda yoktu. Ameliyat olursa masada kalır dediler 7 yaşınıda zor görür dediler. Varlığına binlerce şükür de dua et. Kız çocuğun olcak güzel bir prensesin meleğin. En son o kalcak sana. Benim en küçük kardeşimde kız annem geldi 55 yaşına evde bir o kaldı 14 yaşında :) ona en güzel arkadaş o oldu. Oğlan olsa o kadar arkadaş olur muydu diye düşünür durur. Baskıları at kenara git güzel ciciler bak rengarenkkk şeyler bak. Mavide al kıyafet. Ama sakın bunalıma girme sorgulama. Allahın bir bildiği vardır belki sana en güzel armağanı böyle gönderdi? Şükret bu düşünceden kurtul. Ağlama o seni hissediyor seni sevmediğini düşünerek doğmasına sakın izin verme. Elini karnına koy ve özür dile onu çok sevdiğini ve seveceğini söyle. Sana da iyi gelecektir bebeğinede. Azarlayanlar olacaktır seni duyma okuma takma. Bebeğini çok sev.. o sana bir armağan unutma...(büyük oğlunu şimdi okudum senin etkin çok fazla var bunu sakın unutma sandığından çok daha hisliler çok daha zekiler bakışından halinden kıyafeti seçişinden anlarlar oğluna abisine aşık bir kız olacağını söyle alıştır.)Merhaba sevgili arkadaslar
Ben yaklaşık iki aydir ruhsal yönden bunalimli günler geciriyorum.Aslinda ortada sorun olacak bir durum yok ama elimde değil.Benim 4 tane çocuğum var iki oğlan iki kız hepsi sağlikli sükürler olsun ve şu anda 5.aylik hamileyim ve bir kizim daha olcak.Hamilelik öncesinde de sonrasinda da bir oglum daha olsun diye hep dua ettim ama kizim olursa da kücük kizima arkadas olur diye düsünüyordum.Herkese 3 aylik falanken söyledim bebek bekledigimi ve 1 hafta sonra bu rahatsizlik basladi.Duyan herkes ama herkes oglan olcak dedi.1 bucuk ay önce kizim olacagini öğrendim ondan beri bende takinti haline geldi.Neden kiz neden erkek degil.3 kiz büyütmek gözümde büyüdükce büyüdü.Erkek bebek hayali aklimdan cikmaz oldu.Biliyorum yaptigim hic dogru degil nice insanlar var cocuk hasreti ceken ben kalkmisim kiz olcak diye üzülüyorum.Hem inancli da bir insanim.Bu duruma geldigim icin vijdan azabi cekiyorum sürekli agliyorum sikinti bunalti basiyor.Hicbirseyden zevk almaz oldum.Keske hic hamile olmasaydim diyorum istah yok sürekli kilo veriyorum uyku düzeni gitti hicbirseyden keyif almaz oldum.Hep halsiz hep yorgunum.Cocuklarim da üzülüyor bu duruma bir anlam veremiyorlar.Hocaya gittim okunmus sular ictim sübyan nuskasi takiyorum hep dua ediyorum.Ben de kendimi anlamiyorum.Cikamiyorum bu bunalimdan.Doktora da gittim ama ilac kullanamazsin bunu beyninde yenmelisin diyor.Cok uzun oldu kusura bakmayin.Lütfen elestirmeyin cünkü ben kendimi her saniye elestiriyorum.Lütfen bana rahatlatici biseyler yazin Sagolun simdiden..
Amin inşallah :)Çocuk sonuçt takılma tatlım sen kendini oku en iyisi kalbime huzur ver diye dua et felak nas Fatiha oku evet hayırlısı buymuş de geç bird erkek çocuğun var yani olmasa hadi eşine üzülürüyorsun diyecem büyük konuşma belli o kız çocuğu bakacak sana yaşlılığında herşey de vardır bir hayır böyle kendimi kötü hissediyorum diye de kendini bunaltma rahat olmaya bakNe güzel hepiniz de hayirli evlatlar olmussunuz ne mutlu ailene
Rabbim inşaallah benim evlatlarimi da hayirli evlat etsin.Sana da sağlikli hayirli evlatlar nasip etsin Benim oğlanlar da cok tepki gösterdi.Büyük oglum 13 e gircek 3 ay sonra, kücük 5 oldu ocakta.Kücük oglum hep kiyafet seciyordu erkek kardesim olcak diye seviniyordu. ilk mizmizlandi ama sonra kiz kardeşim olsun yine severim dedi onun karakteri cok yumusak cok bagli bana durup dururken gelir öper sarilir ama büyük oğlum durmadan hergün niye kiz , degisir mi doktor yanlis görmüstür hayir kiz olmasin en son esime dedim zaten iyi degilim bir de durmadan oglumun böyle demesi sinirlerimi cok bozdu.Esime dedim en son kizdi annen rahatsiz böyle seyler duymicam dedi,artik bisey demiyor.Son kontrolümden sonra yine sordu kesin kiz mi evet dedim.O da cocuk ciddiye almamak lazim ama hersey büyüyor kafamda.Kizlarim 7 ve 3 yasinda onlar tabiki cok seviniyor.Esim de ilk erkekten yanaydi ama kiz oldugunu duyunca da hayirlisi olsun dedi.Ilk doktor da erkege benziyor dedi birdahakine onaylariz dedi.Biraz onun da etkisi oldu.Dün iyiydim sabah yine karmasik duygularla uyandim.Bazilari diyor burda yazmislar simariklik yapiyorsun isyankarsin asla degilim ama düsüncelerimi kontrol edemiyorum.Bugün bi tanidik teyze var ona gidicez okuyacak beni.Gececek inşaallah bu bunalim Rabbimin izniyle.
Sağol canım burda senin gibi güzel yürekli insanlarla karsilastigim icin çok mutluyum.Yazdiklarin icimi ferhlattiAmin inşallah :)Çocuk sonuçt takılma tatlım sen kendini oku en iyisi kalbime huzur ver diye dua et felak nas Fatiha oku evet hayırlısı buymuş de geç bird erkek çocuğun var yani olmasa hadi eşine üzülürüyorsun diyecem büyük konuşma belli o kız çocuğu bakacak sana yaşlılığında herşey de vardır bir hayır böyle kendimi kötü hissediyorum diye de kendini bunaltma rahat olmaya bak
Merhaba kardesim yazdiklarin icin sagolBir annenin en güzel mirası kız çocuğudur. Çok şükür bak 2 oğlun varmış. İki duyguyu tatmışsın. Eleştirmiyorum ama allahın gücüne gitmesin. Şükret, sağlıklı olması için dua et. Bana da herkes oğlan olcak diyor(ilk bebeğim) kafamda oğlana alıştım ama gönlüm kız istiyor. Oğlum olursa da çok seveceğim kızım olursada. Kız olarak çok şanslı olacak 2 abi 2 abla :) kendine baskı yapma. Kötü örnek olsun istemem ama çok yakın akrabamızda oğlan istiyordu kız olduğunu öğrenince bunalıma girdi düşsün diye bile uğraştı çocuk engelli doğdu yemek borusu gelişmemişti. Makatı yoktu ve vajinasıda yoktu. Ameliyat olursa masada kalır dediler 7 yaşınıda zor görür dediler. Varlığına binlerce şükür de dua et. Kız çocuğun olcak güzel bir prensesin meleğin. En son o kalcak sana. Benim en küçük kardeşimde kız annem geldi 55 yaşına evde bir o kaldı 14 yaşında :) ona en güzel arkadaş o oldu. Oğlan olsa o kadar arkadaş olur muydu diye düşünür durur. Baskıları at kenara git güzel ciciler bak rengarenkkk şeyler bak. Mavide al kıyafet. Ama sakın bunalıma girme sorgulama. Allahın bir bildiği vardır belki sana en güzel armağanı böyle gönderdi? Şükret bu düşünceden kurtul. Ağlama o seni hissediyor seni sevmediğini düşünerek doğmasına sakın izin verme. Elini karnına koy ve özür dile onu çok sevdiğini ve seveceğini söyle. Sana da iyi gelecektir bebeğinede. Azarlayanlar olacaktır seni duyma okuma takma. Bebeğini çok sev.. o sana bir armağan unutma...(büyük oğlunu şimdi okudum senin etkin çok fazla var bunu sakın unutma sandığından çok daha hisliler çok daha zekiler bakışından halinden kıyafeti seçişinden anlarlar oğluna abisine aşık bir kız olacağını söyle alıştır.)
Yardımcı olabildiysem be mutlu bana teşekkür ederim arkadaşım senşn yüreğin de temiz sadece kafan karışmış biraz onu da hallettik çok şükürSağol canım burda senin gibi güzel yürekli insanlarla karsilastigim icin çok mutluyum.Yazdiklarin icimi ferhlatti
Valla ben kızcıyım 10 kızım olsa ses etmem :) nedir bu büllükspor sevdası. Hani hiç oğlun olmasa başka yaklaşcam. Ama oğlan olsaydı da ne olacağını biliyorsun. Hep psikolojik baskıdan oluyor bunlar sen yok desende farkında olmadan sana baskı yapmışlar. Boş verrr oğlan olmadı kızın oluyor. Yine aynı şeyi söylüyorum allahın gücüne giderse yavruna yazık olur sana değil. Kesin kız mı diyenlere 2 tane oğlum var 2 kızım var çok şükür buda kız oluyor ben sizin hep oğlun olacak demeleriniz yüzünden kendimi oğlana alıştırmışım farkında olmadan ama gönlümden geçen hep kızdı rabbimde verdi de. Susturmak senin elinde kimseye koz verme. Bak ben kilo takıntısı olan biriyim 52 nin üstüne çıkınca bunalıma girerdim. Hamile kalmadan önce 54 kg olmuştum rejime başladım hamile kaldığımı öğrendim. Etrafımda herkes takıntım olduğunu bilir. Hamileyim ve şimdilik 2.5 kg aldım ama sürekli ay kilo aldın ay yanların mı çıktı dedikçe miller ben ağladım. Şimdi farkettim kendi egolarını tatmin etmek için beni eziyorlar. Dedim doğumdan sonra görüşelim şimdi bebeğim için en sağlıklısını yapıyorum onun için 20 kg almam sağlıklı olacaksa alırım dedim. Herkes sustu. Sende öyle yap. Geri dönüşü yok bitti kızın oluyor. Artık dua et ki sağlıklı olsun huzurlu mutlu bir bebeğin olsun. İnsanlar tepki göstermekte haklı(burdakiler) çünkü yıllarca uğraşıp çocuğu olamayanlar var. Öyle olsa daha mı iyi olurdu?yada 3 çocuk yapmış kız istemiş ama hepsi erkek.. çok şükür iki duyguyuda tattın. Fazla içinde kaybolma bu durumun. Kendi kendine etme bunu çok rahat aşarsın. Senin kendi elinde beyninde yüreğinde. Öğrenince yazarım tabiii. Sağlıklı olsun bebeklerimiz. Cinsiyet cidden önemli değil. Babasına ve abilerine aşık minik bir melek doğcak daha ne olsunMerhaba kardesim yazdiklarin icin sagol
Kiyafetlerini hazirladim bile.Cok güzel cicileri var simdiden zaten kücük kizimdan da bir sürü kiyafet var.Bazen hayal ediyorum bunlari giydircem diyorum yumusacik yanaklarindan öpcem diyorum ama bu düsünceler bunlari bastiriyor cogu zaman erkek bebek olsa nasil olurdu keske keskeee.Herkes gececek dua et diyor.Dua ediyorum başka yapacak biseyim yok.Bazilari da kafayi yemissin daha ne cocugu diyor öbürü allah akil versin diyor digeri rahatini bozdun gencligine yazik diyor.Dün kaynanam doktor ne dedi cinsiyetine kesin kiz mi diyor.Ben rahatsizim diyorum halimi anlatiyorum onun bana sorduguna bak yaa.Annem de basta cok tepki gösterdi cok pisman olcan ne cocugu daha falan filan bi sürü sey.Ben gurbetteyim ancak telden konusabiliyoruz.Bakti gercekten rahatsizim aglama krizlerime sahit oldu o zaman ciddiyetin farkina vardi.Benim icin hatimler yaptiriyor tesbih namazi kiliyor.Mendil oyaliyorum kizina diyor.Hicbirinde böyle olmadim hep sevincle karsiladim hele ikinci kizim dogdugunda ablasina arkadas diye cok sevindim ne süsler yaptim heryeri pembelerle süsledim.Ve benim dogum günümde dogdu.Tam bir prenses daha simdiye kadar bir kere kizmadim.Herkes diyor onun dokunulmazligi var nolcak bu nazla :) Insaallah bu bunalimda gececek.Yazdiklariniz icin allah razi olsun
Bebişinizin cinsiyetini ögrenince bana da yazin
Evet inşaallahBence de önce hayırlı ve sağlıklı evlat olsun önemli o şükretmek lazım
Evet sükürler olsun ikisini de tattim.Valla ben kızcıyım 10 kızım olsa ses etmem :) nedir bu büllükspor sevdası. Hani hiç oğlun olmasa başka yaklaşcam. Ama oğlan olsaydı da ne olacağını biliyorsun. Hep psikolojik baskıdan oluyor bunlar sen yok desende farkında olmadan sana baskı yapmışlar. Boş verrr oğlan olmadı kızın oluyor. Yine aynı şeyi söylüyorum allahın gücüne giderse yavruna yazık olur sana değil. Kesin kız mı diyenlere 2 tane oğlum var 2 kızım var çok şükür buda kız oluyor ben sizin hep oğlun olacak demeleriniz yüzünden kendimi oğlana alıştırmışım farkında olmadan ama gönlümden geçen hep kızdı rabbimde verdi de. Susturmak senin elinde kimseye koz verme. Bak ben kilo takıntısı olan biriyim 52 nin üstüne çıkınca bunalıma girerdim. Hamile kalmadan önce 54 kg olmuştum rejime başladım hamile kaldığımı öğrendim. Etrafımda herkes takıntım olduğunu bilir. Hamileyim ve şimdilik 2.5 kg aldım ama sürekli ay kilo aldın ay yanların mı çıktı dedikçe miller ben ağladım. Şimdi farkettim kendi egolarını tatmin etmek için beni eziyorlar. Dedim doğumdan sonra görüşelim şimdi bebeğim için en sağlıklısını yapıyorum onun için 20 kg almam sağlıklı olacaksa alırım dedim. Herkes sustu. Sende öyle yap. Geri dönüşü yok bitti kızın oluyor. Artık dua et ki sağlıklı olsun huzurlu mutlu bir bebeğin olsun. İnsanlar tepki göstermekte haklı(burdakiler) çünkü yıllarca uğraşıp çocuğu olamayanlar var. Öyle olsa daha mı iyi olurdu?yada 3 çocuk yapmış kız istemiş ama hepsi erkek.. çok şükür iki duyguyuda tattın. Fazla içinde kaybolma bu durumun. Kendi kendine etme bunu çok rahat aşarsın. Senin kendi elinde beyninde yüreğinde. Öğrenince yazarım tabiii. Sağlıklı olsun bebeklerimiz. Cinsiyet cidden önemli değil. Babasına ve abilerine aşık minik bir melek doğcak daha ne olsun
Canım çok teşekkür ederim mesajin için evet bircok kişi aynı şeyi söylüyor.Nazar diyorlar.Evet aklima hersey geliyordu ben böyle gereksiz sizlaniyorum ya bebekte bisey ciksa ne yaparim.Kan testim iyi cikti.Organlarina bakti doktor hersey yolunda dedi sükürler olsun.Zaman gecmiyor benim icin hep sikinti bunalim aglama.Esim degisiklik olsun diye bu aksam sinemaya götürdü.Gittik hersey iyi güzel daha film baslamadi bana yine daralma geldi agladim bi 20 dakika falan.Esim okudu beni ben de okudum kendimi.Bisey olsa hap falan beynim uyussa düsünmesem diyorum.Sanki beynim sıkışıyor.Sürekli düsünceler kafamda.Offf
Evet cok haklisiniz böyle düsüncelerim oldugu icin vijdan azabi duyuyorum ama kurtulamiyorum bu düsüncelerden bir türlü.Bence siz depresyon durumu yaşıyorsunuz. 4 cocugun sorumlulugu zaten yeterince agir olmali. Onlarla ilgilenirken tekrar hamile olma durumunu kaldiramamissiniz bence. Yani cinsiyet degil mesele. Sadece yasadiginiz bunalim. Ayrica kiz evlat gibisi yok bence. Ne guzel 3 kiziniz olucak. Bence sevinmelisiniz. Kiz buyutmek erkek buyutmekten daha mi zor ki. Bence onemli olan hayirli evlat olmasi. Erkek olur basinizi agritir kiz olur sizin en buyuk destekciniz olup cikar. Hayirlisi olsun.
Amin canım allah razi olsunBenim çocuğum yok 12 yıldır bekliyorum herşeyi denedik ama olmadı
Bir de ben ve benim gibi bebek hasreti çekenler tarafından bak kendine lütfen
Allah bütün yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin cinsiyet hiç önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?