• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi dişlerini sıkan var mı?

bitli papatya

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
315
0
641
Diğer
arkadaşlar merhaba

gece uykuda sürekli dişlerimi sıktığımı fark ettim bir süre önce...bugün gündüzleride ara ara sıktığımı fark ettim.bunu tedavisi var mı,yada benim durumumda olan var mı?

cennetgülü

cevabın için teşekkür ederim.psikolog stres falan demiştim sanırım,yani sıkıntıların dışa vurumumuymuş acaba?çok özeline girmedim inşaallah...çenem ağrımaya başladı,dünde dilimin ucunu ısırırken yakaladım kendimi,demek ki acısıyla uyandım

arkadaşlar merhaba

gece uykuda sürekli dişlerimi sıktığımı fark ettim bir süre önce...bugün gündüzleride ara ara sıktığımı fark ettim.bunu tedavisi var mı,yada benim durumumda olan var mı?

olmazmı inan canım benim kadar dişlerini sıkamazsın geceleri sıkmaktan dişlerim hep kırıldı bende mecbur gece plağı yaptırdım ama kullanamadım sen kullananbilirsen çok işe yarıyormuş
o kadar çok sıkıyorum ki inanırmsın bazen dizi bile izleyemiyorum
benim stresten kaynaklanıyor belki seninde ondandır

bende cok sıkıyordum..hatta oyle kı o gıcırtının sesıne uyanıyordumm..ama o zamanlaar cok streslıydımm..artık gectıı kalmadııı..evlendıkten soonra yanıı..benım cozumum evlenmekk oldu:D

ben son 3 4 aydır uykuda dişlerimi sıkıyorum ve dişimde çürük var çok canım yanıyor :14::14: ben son zamanlarda çok sıkkınım bebk tedavisi görüyorum ve ondandır bu sıkkıntım :14:

aslında diş hekimine gidip gece plağı taktırayım diyorum ama gündüzleri ne olacak...aslında bende gıcırdatma yok sadece max.seviyede gıcırdatma oluyor..çenem yoruldu artık yaa.acaba sakız falan mı çiğnesem diyorum

dişlerini gıcırdatıyorsanız zamnla dişlerinizde kırılma ufalma çene ağrılarınız olucaktır.gece plagı kullanmız gerekir adı grınd guard orjınal olmasına dıkkat edin örn medikalyasam.com dan alabilirsiniz detaylı bilgi için inceleyiniz

İnsanın sıkıntılı, stresli, zamanlarında olurmuş. Dr bana öyle demişti. Bi zaman sonra dikkatini yoğunlaştırdığın için fark edip hemen bırakıyosun yapmayı.
arkadaşlar merhaba

Back