sağol kuzummmmYeni topikimiz hayırlı olsun canıııımm
Bu da çok güzelmiiiş :)kızlaarrrr bu çok eglencelii oynamayı seven varsa hem yeni figürler kaptım hemde muhteşem bir cardio ayrıca vıdeonun ıcınde ısınma soguma hareketlerı su molaları da dahill
Bu da çok güzelmiiiş :)kızlaarrrr bu çok eglencelii oynamayı seven varsa hem yeni figürler kaptım hemde muhteşem bir cardio ayrıca vıdeonun ıcınde ısınma soguma hareketlerı su molaları da dahill
Aramıza dönebilmiş olman harika canim :)kızlar buna ba-yıl-dım
kuzum çok iyi bende başladım tekrar döndüm aranıza hafiften hafiften gidiyorum bir iki güne tam gaz devam ederim bendeeNasil gidiyor spor arkadaslar ? :)
Durumlar güzel yaa :) kilo verme yok da incelme vaar :)kuzum çok iyi bende başladım tekrar döndüm aranıza hafiften hafiften gidiyorum bir iki güne tam gaz devam ederim bendeeC caniminicisi sende durumlar nasıl kuzum ?
Kopkopkopve bir de benim favorilerimden biri resmen ezberledim artık videoları çooookk zevkli kızlaaarr
Ahahah cok seviyorum bunlari yaaa :)evet bugün birde bunu yaptımm ve topıc'ın fıkır babası C caniminicisi dövüş sanatları üstadımız olma yolunda emin adımlar atıyorrr bende yavaş yavaş arkasından sürekleneceğim galiba