C cansuatal Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2020 72 6 16 27 1 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuatal #1 . Son düzenleme: 6 Şubat 2021
P Pamukprensali Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Aralık 2016 3.758 2.084 133 1 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuatal #2 cansuatal .!.: 5aydir evliyim düzenli bı adet dongum var bu ay adetim 4gun geçti 5gunde adet oldum çok sancım var ne den acaba böyle oluyorum Genişletmek için tıkla... Arada gecikme olmasi gayet normal
cansuatal .!.: 5aydir evliyim düzenli bı adet dongum var bu ay adetim 4gun geçti 5gunde adet oldum çok sancım var ne den acaba böyle oluyorum Genişletmek için tıkla... Arada gecikme olmasi gayet normal
C cansuatal Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2020 72 6 16 27 1 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuatal #3 Pamukprensali .!.: Arada gecikme olmasi gayet normal Genişletmek için tıkla... Evlendigimden bu yana 2kere böyle oluyo adetim evledigim ayda oldu 8gun gecikti bide bu ay 4gun gecikti
Pamukprensali .!.: Arada gecikme olmasi gayet normal Genişletmek için tıkla... Evlendigimden bu yana 2kere böyle oluyo adetim evledigim ayda oldu 8gun gecikti bide bu ay 4gun gecikti
N Naspksmet Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 185 71 28 29 1 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuatal #4 Böyle olunca annem yumurtalar bebek ariyomus dedi mesela bu ay öyle olur ama diğer ay hamile falan kalabilirsin
Böyle olunca annem yumurtalar bebek ariyomus dedi mesela bu ay öyle olur ama diğer ay hamile falan kalabilirsin
P Pamukprensali Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Aralık 2016 3.758 2.084 133 1 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuatal #5 cansuatal .!.: Evlendigimden bu yana 2kere böyle oluyo adetim evledigim ayda oldu 8gun gecikti bide bu ay 4gun gecikti Genişletmek için tıkla... Bende evlendiğimde 2 3 ay böyle olmuştu sonuçta vucutta değişiklik oluyor içiniz rahat etmezse bir doktora danışın
cansuatal .!.: Evlendigimden bu yana 2kere böyle oluyo adetim evledigim ayda oldu 8gun gecikti bide bu ay 4gun gecikti Genişletmek için tıkla... Bende evlendiğimde 2 3 ay böyle olmuştu sonuçta vucutta değişiklik oluyor içiniz rahat etmezse bir doktora danışın
C cansuatal Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2020 72 6 16 27 2 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuatal #6 Pamukprensali .!.: Arada gecikme olmasi gayet normal Genişletmek için tıkla... Adetim geçti die sevinmistim o kadadarda
Pamukprensali .!.: Arada gecikme olmasi gayet normal Genişletmek için tıkla... Adetim geçti die sevinmistim o kadadarda
mevsiminegore Ân.. Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2018 3.465 4.737 133 Diğer 2 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuatal #7 Çok normal stresten gecikmiştir. Ama bebek istiyorsanız tavsiyem kadın doğum uzmanına gidin kontrollerinizi yaptırın öncesinde folik asit vs kullanımı oluyor
Çok normal stresten gecikmiştir. Ama bebek istiyorsanız tavsiyem kadın doğum uzmanına gidin kontrollerinizi yaptırın öncesinde folik asit vs kullanımı oluyor