Benim gibi aynı durumu yaşayan oldumu ?

cere _54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2024
9
1
24
Ben dün sabah erken gebelik testi yaptım 2 dk sonra pembe silik bı çizgi belirdi önce çok silikti sonra biraz belirginleşti pembe renkti bu sabah tekrar yaptım hicbirsey yok neden acaba ? Kafam çok karıştı .tecrübesi olanlar varmı aranizda böyle bı durumla karşılaşmış varsa banada yardımcı olur musunuz ?

14 gün önce test yapışmaz şuan yumurtlama döneminde olmanız lazım. Dünkü testin markası neydi ? Yalancı pozitif çıkarmıştır.

Benim adetime 4 gün geçti hepsi böyle gosteriyo ama hamile gibi hissetmiyorum sadece kasıklarim ağrıyo çok hafif mide bulantım var ekim 1 de adet oldum nedir acaba hala kafam karışık
00000IMG_00000_BURST20241101134521_COVER.jpg

Benim adetime 4 gün geçti hepsi böyle gosteriyo ama hamile gibi hissetmiyorum sadece kasıklarim ağrıyo çok hafif mide bulantım var ekim 1 de adet oldum nedir acaba hala kafam karışık
Eki Görüntüle 3497930
Bu testler şaka mı yapıyor size yani :) Ben buradayım diye bağırıyor. Daha ne olsun. Kan verin. İlla çok çok belirti olması gerekmiyor. Zaten belirtiler de var. Asıl belirti adet gecikmeniz de var. Kafa neden karışır ki.

Ben dün sabah erken gebelik testi yaptım 2 dk sonra pembe silik bı çizgi belirdi önce çok silikti sonra biraz belirginleşti pembe renkti bu sabah tekrar yaptım hicbirsey yok neden acaba ? Kafam çok karıştı .tecrübesi olanlar varmı aranizda böyle bı durumla karşılaşmış varsa banada yardımcı olur musunuz ?
Erken gebelik testleri ilişki sonrası döllenme aşamasını göstermez. Böyle yaparak kendinize zarar veriyorsunuz. Üzerinden en az 10 gün geçmesi lazım yumurtlamanın.

Eki Görüntüle 3497930
Şaka mısınız siz ya yani burada hamile görünüyorsunuz ve 7 gün daha mı bekleyeceksiniz belki almanız gereken bir ilaç vitamin vesaire bir şeyler olacak hiçbir korkmuyorsunuz bir insan niye 7 gün daha bekler ki bu testlerden sonra amaç ne yani

Bence gidip bir kan testi yaptırın, 1 hafta sonra kan testini tekrar edin. Bu erken gebelik testleri hikaye gerçekten.

İnsan heyecandan bekleyemiyo ya o kese gözükse bile çok güzel bir his İstanbul'da olan var

Şaka mısınız siz ya yani burada hamile görünüyorsunuz ve 7 gün daha mı bekleyeceksiniz belki almanız gereken bir ilaç vitamin vesaire bir şeyler olacak hiçbir korkmuyorsunuz bir insan niye 7 gün daha bekler ki bu testlerden sonra amaç ne yani
Bugün gidicem hastaneye

Hamıle gıbı hıssetmenıze gerek yok ki her sey gün gibi ortada☺️ bir an önce doktor randevusu alın neden bekliyorsunuz
Birşey sorcam bu kadar kasık ağrıması normal mi acaba akşama hastaneye gideceğiz bekliyorum benim komşularım diyo ki adetin 4 gün geçmiş bu kadar kasık agımasi iyi değil diyo karnım sisiyo testim pozitif hepsi niye bu kadar ağrı yapiyo onu merak ediyorum

Birşey sorcam bu kadar kasık ağrıması normal mi acaba akşama hastaneye gideceğiz bekliyorum benim komşularım diyo ki adetin 4 gün geçmiş bu kadar kasık agımasi iyi değil diyo karnım sisiyo testim pozitif hepsi niye bu kadar ağrı yapiyo onu merak ediyorum
Ona bakarsanız ben 17 haftalık hamıleyım devamlı kasık agrım var bır sey olmaz korkmayın

X