• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri benim gelinliğimde bu

mutlu olduğun nasıl da yüzünden belli :) allah nazardan saklasın canım.bence cepkeni daha şifon bişi alablrsn.bu arada saçlarnı dağılmş topuz ve yandan bi kazablanka taktrrsan çok hoş gider sana..allah mutluluğunu daim etsin canım zemuszemus inşallah bende bigün böle resimler paylaşırım sizlee bayanssulusmile

canım gelinliğin güzel. ya da bolero yerine ben olsam kollarını dantel yaptırırdım çok şık oluyor

hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için ben gidicem ozaman gelinlikçinin birine tülden işlemeli bişi diktiricem. bu arada saçımı boyetıcam ama nasıl bir renk gider kızlar mümkünse resimli paylaşabilirseniz sevinirim şu model çok güzel olur gibi beyenemiyorum hiçbir model ben ya, yandan çiçekli şık abartısız hafifte gösterişli bi topuz arıyorum ama ben mi bulamıyom anlamadım.

2662.jpg

Canım soyle bır bolero olbılır bence gaytette sık durur

Canım..gelinliğin güzelmiş gerçekten..
gerçektende üzerindeki bolero, modeli basite indirgemiş..
arkadaşın yukarıda gösterdiği model süpermiş..hem işini görür, hemde şık..
diğeri biraz kaba dikilmiş sanki..kusura bakma..

kızlar bunu buldum netten gezinirken benim gelinliğe böyle bi bolero gider mi fakir kol olarak diktirsem. dikerlermi gelinliği görrmeden bunu göstersem böyle istiyorum diye olur mu ki

Eklentiler

• $bridals-gelinlik082.jpg
    $bridals-gelinlik082.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 58
tatlıgacı haklısın evet çok basitleştirdi gelinliğimi hiç istediğim gibi dikemediler anamıyolar bi işten birde met ede ede şöyle böyle dikicem diyo. ya saç için de yardımcı oluverin model gösteriverin kızlar be,:Saruboceq::Saruboceq:

bu hoş bi model..gelinliği görmeden dikerlermi ama bilemiyorum. gelinliğinin işlemelerine benzer bi gipür de bulabilirsin gelinlikçilerde vardır. saç ve makyaj içinde modeller buldum sana ama ekleyemiyorum (100 msj yazmış olmam gerekiyomuş) ama istersen albümümde düğün resimlerim var belki azcık yardımcı olur :)) profilden girebilirsin zemuszemus

mutlulukla giy canım..
çirkin bir gelin olmazsın endişen olmasın:)
bencede canlı çiçek kullanmanı öneririm
birde boleroyu daha farklı birşeyedebakabilirsin belki.
gelinin_sac_modeli02.jpg

gelindamat_40.jpg

bu saç modellerinin saçına ve yüzüne gidecegini dusunuyorum.
açık renk makyaj dedigin gibi bence de güzel olur..:)
nacizane düşüncelerim bunlar..

modeller çok güzel tatlım ama daha bi ağır topuz modelleri istiyorum. ya dantelli bolero sordum gelinlikçiye 150 ye getirtirim diyo of herşey para var ya. galiba diktiremicem bu cepkenle çıkmak zorunda kalıcam nişanlım istemiyo cepkensiz çıkmamı ne kötü bi durum istediğim gibi olamicam.:a015:

modeller çok güzel tatlım ama daha bi ağır topuz modelleri istiyorum. ya dantelli bolero sordum gelinlikçiye 150 ye getirtirim diyo of herşey para var ya. galiba diktiremicem bu cepkenle çıkmak zorunda kalıcam nişanlım istemiyo cepkensiz çıkmamı ne kötü bi durum istediğim gibi olamicam.:a015:

sakın canını sıkma istediğim gibi olamicam diye olur mu. ve unutma mutlu ise her gelin güzeldir. sen mutluluğunu ışıl ışıl yansıt bak nasıl güzel oluyorsun. kıyafet eşya hep gelip geçici şeyler evlenirken binbir özenle yapayım herşey dört dörtlük olsun istiyosun ama sonra çok önemi kalmıyo...yuvan sıcak ve mutlu olsun yeter...zemuszemus

doğru diyosun canım bi arkadaşımda bugün öyle dedi herşey düğünüm saçım başım dört dörtlük olsun dersin stres yaparsın ama evlenince hepsi olup geçer başka stresler çıkar o yapılan herşey unutulur gider diyo. hamile arkadaşım bebek bekliyo ve diyoki bebek sevinci düğün zamanımdaki sevince on katladı diyo okadarda önemli gelmiyo şimdi düğün olayı diyo, bi sade nikah olsaydı bile şuan için fazla takmazdım diyo. önemli olan evlilik hayatın diyo herşey geride kalıyo diyo fazla takma unutup gidersin boşuna büyütüp stres yapmışım dersin diyo

Arkadaşın doğru söylüyor ama bazı detaylarda içini rahat ettiriyor. Gelinliğin çok güzel dediğin gibi cepken olayı biraz daha değişebilir son bir foto koymuşsun fakir kol oda güzel durur bence.. Sen mutlu ol diğer detaylar yoluna girer merak etme..:nazar: Mutluluklar.. a.s.

Back