Gelinlik Modelleri benim gelinliğimde bu

mehtapguzeli

Duygusal Peri
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
159
1
96
36
Sakarya
kızlar bu benim gelinliğim fakat ben üzerindeki cepkeni istemiyorum çok basit duruyo gelinlik askılı giysem nişanlım istemiyo of napıcam ya bu arada saç modeli bulamıyorum yüzüme ve gelinliğime giden bi saç modeli resimi koyarsanız. çok yardımcı olursunuz kızlar çirkin bir gelin olmak istemiyorum. makyajımı nasıl yaptırmalıyım ben bihterin buğulu göz makyajına bayılıyorum şeftali tonu allık falan sizce olurmu yardımlarınızı bekliyorum kızlar.

Son düzenleme:
simdiden mutluluklar dilerim canim.Cirkin bi gelin olmazsin merak etme guzel bir yuzun var
Bolerosunun modeli daha farkli olabilir.
Canli cicek kullansan daha mi guzel olur, nacizane fikrim tabii

gelinliğin çok hoş bence eger cepkenı ıstemıyorsan tulden cepkenlerde oluyor onlar daha hoş duruyor bence oylede yaptırabılırsın

saolun kızlar ben ozaman bi gelinlikçiye gidim tülden bi cepken diktirmek istediğimi sölim. bu gelinlik hazır alındı benim.orda bu cepken dikildi ama sevmedim duruşunu.

güzel bir hayatın başlangıcı olur umarım, mutlulukla giy.
bence de şifon bolero yaptırabilirsin ama boleronu gelinliğindeki işlemelerle süslet mutlaka. saç için fikrim sade bi topuz arkadaşların söylediği gibi çok hoş bir yüzün var ortaya çıksın. makyaja gelince gözlerinde çok renk kullandırma bence, hani öyle çizgi çizgi her farın ayrımı belli makyajlar gibi olmasın. söylediğin gibi buğulu birbirine geçmiş renkler olsun ....tekrar mutluluklar... bu arada sitede çok güzel saş modelleri var arasan bulabilirsin.:)

canım çok yakışmış bencede tulden cepken daha şık duruyo şimdiden mutluluklar çok güzel bı gelın olucaksın

askılı istiyorsan ince değilde tülden orta kalınlıkta bir askı yaptırabilirsin
onada izin vermezse arkadasların dediği gibi güpürden duvak güzel olur
saçlarını acık bıraksan gelinliği cok kapatır cünkü kapalı bi model sık bir topuz
makyajıda kuaföre söyledinmi tamamdırmutluluklar şimdiden

Tamam, şimdi görünüyor artık.

Çok yakışmış. Ama bence de çiçeğini canlı yaptırabilirsin. Arakadaşlara da aynen katılıyorum. Tülden çok güzel bolero tarzları var.

Umarım herşey gönlünce olur.

kollarına düşen askılı model de yaptırabılırsın omuzdan kollara dogru kendı gelınlıgının işlemesinden ozaman da guzel durur cepkenden daha iyi bi duruş olur...çiçeğini de bence kullanma canlı çiçek çok daha hoş durur bence... mutluluklar =)

canım bence gelinliğin çok hoş işallah çok mutlu olursun ama bence o gelinliğinin üstüne bolereo giymezsen çok daha hoş durur...

kollarına öle uzun değilde daha kısa dantelden bir ek yaptırabilirain ya da tül,şifon bolerolar güzel oluyor...ve keisnlikle tek renk (mor.kırmızı...)canlı çiçek kullan çok yakışır.mutluluklar...

cnm cepken yerine kol diktir daha iyi durur cepken dedigin gibi gelinligi bozuyor..kalın tülden yada güpürden askı yapabilirsin...çok yakışmış gelinlik cnmmm hertürlü makyaj ve saç yakışır sana hiç dert etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…