Çok hoşmuş beğendim ben. Rengi neydi, beyaz mı kırık beyaz mı? Tam bilemedim
gerçekten süper bişi benmde boyum 162 bunun tessttürlüsünü yaptrablrm belki dedğin doğru öyle yada böle gelinlk haloluor ama beden olark senn gibi değilim kilolyum ama vermeye çalışıorm çok güzl olmuş mutluluğn daim olsn canım
Fazla savunmacı yazmışsınız nedense. Gelinliğiniz öyle çok sade de değil, milletin az kabarık diyeceği kadar düz de inmiyor. Diğer konulardaki yorumlarınızı okuyunca açıkçası sizden cidden sade bir şey beklemiştim
gelinliğinizi beğendim. üstünüze güzel durmuş. mutluluklar dilerim...
merhaba bebekkafa,
drape ve güller çok marjinal olmuş gerçekten, biri bana tarif etseydi belki sevmeyebilirdim ama fotoğraftan sonra göğüs ve kolun çok hoş durduğunu anladım..
eteğin düz tül olmasını dilerdim, tabiki bu sadece benim fikrim..
güzel bir gelin olmuşsun
öncelikle teşekkürler beğeninize...
yalnız savunmacı derken ne demek istediniz anlamadım? neyi savunuyorum?
sadeden kastımı açıkladım,insanlar danteller,işlemeler vs vs kullanıyo benimkinde onlar yoktu bu bakımdan da sadeydi takdir edersinizki...kabarıklığına gelince emin olun çok daha kabarık gelinlikler var :) ha evet seviyorum öyle kabarık,ben düz gelinlik sevmem elbise gibi ama boy çok uzun olmayınca çok kabarık hepten top gibi gösteriyor o nedenle benimki o derece kabarık değildi dedim...bir de belden kalçaya doğru verev iniş o kabarıklığı engellemişti resimlerde net gözükmüyor...bana göre daha doğrusu o bahsettiğim tarzlarla kıyaslayınca sade bir gelinlikti ama elbette hepten de dümdüz elbise gibi değildi:) ki ben hiç bi zaman o tarzları savunmadım hiç biyerde...
diğer konular derken nerde öyle yazmışım gösterir misiniz?
savunmacı derken, sanki insanlar size "ay bu gelinlik çok sade, ay gelinlik dediğin kabarık olacak" diyecekmişler de ona önceden cevap yazma gerekliliği duymuşsunuz gibi hissettirdiniz bana. diğer konular derken şimdi arayıp bulamam ama dantel ve taş sevmiyorum dediğinizi okuduğumu çok net hatırlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?