Gelinlik Modelleri Benim Gelinliğim :)

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
43
Ankara
evleneli 1 seneyi geçti ama fikir olur belki diye eklemek istedim....bu da benim gelinliğimdi...ben gelinlikte çok abartıyı sevmiyorum,danteller işlemeler vs...o yüzden sade olmasını istedim...tasarımı bana ait

üst kısmı drapeliydi...belden kalçaya hafif eğimli iniyordu...arkası ipliydi...eteği organze ve tül karışık volanlıydı...aralarında parıltılar vardı..taştı,işlemeydi kullanmadığım için etekte böyle parıltılar kullanılmıştı...çok uzun olmamakla birlikte kuyruğu vardı....düşük kollarda güller vardı ki en sevdiğim detaydı...güllerin ortalarında minik taşlar vardı...duvak hayal tülden uzun,eteği biraz geçiyordu...duvakta da serpiştirilmiş çok minik taşlar vardı....ve başımda taç vardı...

aşırı kabarık değildi çünkü boyum çok uzun değil 1.62 cm...çok kabarık olanlar kısa boylu gösteriyor diye böyle tercih etmiştim...diktirmiştim gelinliğimi bu arada,birkaç aksilik olmuştu,mesela duvağımın uzun olan bölümünü kuaförüm yanlış takmıştı,gelinlikte de bazı terslikler oldu vs ama öyle ya da böyle güzeldi ve 1 sene geçti :) yeni evli olan biri olarak şunu söyleyebilirim ki hiç o kadar titizlenip sıkıntıya girmeye değmiyor herşey gelip geçiyor önemli olan evliliğinizin nasıl sürdüğü...o yüzden çok dert etmeyin

gerçekten süper bişi benmde boyum 162 bunun tessttürlüsünü yaptrablrm belki dedğin doğru öyle yada böle gelinlk haloluor ama beden olark senn gibi değilim kilolyum ama vermeye çalışıorm çok güzl olmuş mutluluğn daim olsn canım

Çok hoşmuş beğendim ben. Rengi neydi, beyaz mı kırık beyaz mı? Tam bilemedim

teşekkür ederim :) rengi beyazdı,kırık beyaz da sevmiyorum ben gelinlikte...gelinlik beyaz olmalı ha ama tabi süt beyaz değildi,normal bi beyazdı,inci beyazı dediğimiz....hani şimdi bejimsi,kremsi gelinlikler oluyor ya onları sevmiyorum ben...

teşekkür ederim .... tesettürlüysen ona göre bi model olur canım,kapalı olacağı içinde kilon sorun olmaz

çok güzel bir gelinlikmişti doğrusu benim de çok hoşuma gitti.

Fazla savunmacı yazmışsınız nedense. Gelinliğiniz öyle çok sade de değil, milletin az kabarık diyeceği kadar düz de inmiyor. Diğer konulardaki yorumlarınızı okuyunca açıkçası sizden cidden sade bir şey beklemiştim

gelinliğinizi beğendim. üstünüze güzel durmuş. mutluluklar dilerim...

öncelikle teşekkürler beğeninize...

yalnız savunmacı derken ne demek istediniz anlamadım? neyi savunuyorum?

sadeden kastımı açıkladım,insanlar danteller,işlemeler vs vs kullanıyo benimkinde onlar yoktu bu bakımdan da sadeydi takdir edersinizki...kabarıklığına gelince emin olun çok daha kabarık gelinlikler var :) ha evet seviyorum öyle kabarık,ben düz gelinlik sevmem elbise gibi ama boy çok uzun olmayınca çok kabarık hepten top gibi gösteriyor o nedenle benimki o derece kabarık değildi dedim...bir de belden kalçaya doğru verev iniş o kabarıklığı engellemişti resimlerde net gözükmüyor...bana göre daha doğrusu o bahsettiğim tarzlarla kıyaslayınca sade bir gelinlikti ama elbette hepten de dümdüz elbise gibi değildi:) ki ben hiç bi zaman o tarzları savunmadım hiç biyerde...

diğer konular derken nerde öyle yazmışım gösterir misiniz?

merhaba bebekkafa,

drape ve güller çok marjinal olmuş gerçekten, biri bana tarif etseydi belki sevmeyebilirdim ama fotoğraftan sonra göğüs ve kolun çok hoş durduğunu anladım..
eteğin düz tül olmasını dilerdim, tabiki bu sadece benim fikrim..

güzel bir gelin olmuşsun

teşekkürler :)

etek konusunda haklısın...aslında benim esinlendiğim modelde de etek düz tüldü:)
sonradan ben de öyle mi yapsaymışım demedim değil...ama olsun öyle de fena değildi...

insan sonradan keşke şöyle yapsaydım şurasını böyle yapsaydım diyor çok o yzden diyorum çok kafanıza takmayın diye...:)

kesinlikle haklısın, ne kadar güzel ve kusursuz bir gelinlik giydiğimizi farzetsek bile, düğünden sonra her geline oluyormuş bu olay :)

Son düzenleme:

savunmacı derken, sanki insanlar size "ay bu gelinlik çok sade, ay gelinlik dediğin kabarık olacak" diyecekmişler de ona önceden cevap yazma gerekliliği duymuşsunuz gibi hissettirdiniz bana. diğer konular derken şimdi arayıp bulamam ama dantel ve taş sevmiyorum dediğinizi okuduğumu çok net hatırlıyorum...

yoo hiç o niyetle yazmadım,sadece gelinlik hakkında detaylı bilgi vereyim diye yazdım,hani fotolardan çok net anlaşılmıyor herşey malum...hem de neden böyle bi model tercih ettiğimi anlatayım istedim...

ee tamam işte ben de onu diyorum zaten,dantel-taş vs sevmiyorum ve gelinliğimde de yoktu....duvak ve kollardaki güllerin ortasındakileri kastediyorsanız onlar taş bile sayılmazdı çok minik enstantenelerdi....duvağıma çok seyrek serpiştirilmişti gözükmüyordu bile hatta...

Gelinliğini çok beğendim canım sana da çok yakışmış

bence düz tül yaptırsaydım diye hiç düşünme bu halii çok hoş

gelinligin kolları ve ustu cok sade cok zarif.. cok begendım.
duvak tam ıstedıgım gbı kuaforunuz cok guzel oturtmus kesınlıkle yalnız ters takmıs biraz:) olsun ama..
etek kısmıda cok hos olmus ancak ben o kadar kabarık istemiyorum. sanırım duz elbiseye yakın modellerı daha cok begenıyorum.. boyum 1.63 cunku benimde
cokkk mutlu olun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…