Gelinlik Modelleri Benim Gelinliğim

Estağfirullah canım, haklısın tabii huzur sağlık hepsinden önemli. 2 ayım var benim. Allah o güne kavuşmayı nasip ederse tabii :)

Gelinliğim dikildi. Bugün provadaydım, düzeltilecek yerleri var ama aşağı yukarı bu işte hanımlar, umarım beğenirsiniz.

Bu da danteli

Kuyruğu var biraz, rengi kırık beyaz dantel ve taş işlemeleri var üstünde, eteklerinde falan..

Hayırlı olsun, ben model seçiminize katılmamıştım ama size istediğinizi vermişler gibi görünüyor. Ütüsü yok şu an dikişlerin. Bitirildiğinde daha iyi duracaktır. Mutlulukla giyin...

Hayırlı olsun, ben model seçiminize katılmamıştım ama size istediğinizi vermişler gibi görünüyor. Ütüsü yok şu an dikişlerin. Bitirildiğinde daha iyi duracaktır. Mutlulukla giyin...

Evet bu ilk provaydı. Ütüsü de yok, biraz da fazla uzun olmuş ayrıca tarlatanı da emanet, buna uygun değil. Aslında istediğim tam olarak bu değildi ama benim istediğim modelin vücuduma pek iyi olmayacağını düşündüm(k). Ben kabarık tarlatanlı falan sevmiyorum, çok rahatsız edici aynı zamanda ama benim basenim epey geniştir ve düz inen bir modelde kütük gibi görünmem de oldukça olası

Çok teşekkür ederim

Bu da son hali (bugün teslim aldım)
Işıktan rengi koyu görünüyor ama rengi kırık beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…