• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Benim Gelinliğim

mutluyum allahıma şükür herşeyden önce huzurluyumm eeşimide ilk günden daha fazla seviyorumm

yan madolyonun diğer tarafına bakarsak eşyaymış düğün takısıymışş gelinlikmiş vs vs herşey boşş düğün dönüşü trafik kazası geçirip evine varmadan hayatını kaybeden gelin var damat varrr bu yönden bakınca isterse trilyonlar takılsın ben elimde kınamla bir mezar taşı başında buluyosa kendimi neye yarar
2 aylık evliyim kayınvalidem ocakta kızartma yaptığı tencereyii altı açık unutuyor yağ tutuşuyor bir anda mutfak yanmaya başlıyorr eşim fevri hareketlerle doğalgaz vanasını elektirk şalterini kapatmasa akıllıca yangını söndürmeye çalışmasa sonucu söylemeye dilim varmıyor o zaman ne yapayım malı mülkü şimdi çocuklarım var onları büyütüyorum mesela birileri bana neden plazma almıyosun bu eski tv yi atsana diyoo aman ne yapıyım plazmayı yaaa oda aynı işi görüyor buda öyle şeylere hiç hevesim yok borca girip eşimle gergin olmaktansa varsın olmasın yanii

işte madolyonun 2 tarafınıda dengede tutmak lazım tabikide bi kere gelin oluyosun bi kere ev düzüyorsun en iyisini almak istiyorsunn haklısın..

konu çığırından çıktı başka bi boyuta geldi kusurabakmaaa düğün fotoğraflarını görmek isteriz bu arada ne kadar var düğünee

Estağfirullah canım, haklısın tabii huzur sağlık hepsinden önemli. 2 ayım var benim. Allah o güne kavuşmayı nasip ederse tabii :)

Gelinliğim dikildi. Bugün provadaydım, düzeltilecek yerleri var ama aşağı yukarı bu işte hanımlar, umarım beğenirsiniz.

$DSC05435.jpg

Bu da danteli

$DSC05439.JPG

Kuyruğu var biraz, rengi kırık beyaz dantel ve taş işlemeleri var üstünde, eteklerinde falan..

Hayırlı olsun, ben model seçiminize katılmamıştım ama size istediğinizi vermişler gibi görünüyor. Ütüsü yok şu an dikişlerin. Bitirildiğinde daha iyi duracaktır. Mutlulukla giyin...

Hayırlı olsun, ben model seçiminize katılmamıştım ama size istediğinizi vermişler gibi görünüyor. Ütüsü yok şu an dikişlerin. Bitirildiğinde daha iyi duracaktır. Mutlulukla giyin...

Evet bu ilk provaydı. Ütüsü de yok, biraz da fazla uzun olmuş ayrıca tarlatanı da emanet, buna uygun değil. Aslında istediğim tam olarak bu değildi ama benim istediğim modelin vücuduma pek iyi olmayacağını düşündüm(k). Ben kabarık tarlatanlı falan sevmiyorum, çok rahatsız edici aynı zamanda ama benim basenim epey geniştir ve düz inen bir modelde kütük gibi görünmem de oldukça olası :1:

Çok teşekkür ederim :16:

Bu da son hali (bugün teslim aldım)
Işıktan rengi koyu görünüyor ama rengi kırık beyaz :1:

i5751409_dsc05462-jpg

Back