- 15 Kasım 2009
- 1.417
- 632
- 363
- Konu Sahibi perrmanganat
-
Eki Görüntüle 392842
Tesettürlü bir gelin olacağım. Bugün diktirmeye verdim fransız danteli işlemelerin üzerinde swarovski taşları da olacak.Daha küçük tarlatanlı yani daha az kabarık ve arka kuyruğu da biraz uzun olacak. İnşAllah aynen bunun gibi güzel dikilir. Bu modeli çok beğenmiştim, internette gördüğümden beri sürekli aklımdaydı ve hiç birini bu kadar beğenmemiştim. Beyaz renk danteli göstermez krem yapalım daha ağır olur dediler 'tamam' dedim.Umarım siz de beğenirsiniz kızlar
bence bu kaftan tarzı gelinliklerin modası geçtii şimdi daha çok işlemeli taşlılar moda hatta türbanlılar felan hürrem modeli gelinlikler yaptırıyolar kafalarınada taşlı başlık takıyorlarr tabi zevk vete4cih meselesii ne giyersen giy bi kaç yıl sonra pişman oluyor insan ben 5 yılı devirdim mesela ah şimdi gelin olsam şöyle alırıdm böyle diktirridim felan diyorum mesela şimdiden mutluluklarr
bence gayet guzel sımdıden mutluluklar dılerımmmKaftan değil aslında tek parça gelinlik bu, kaftan havası verilmiş. Dümdüz değil ki canım, işlemeleri taşları var ya :)
Başlıklardan hiç hoşlanmıyorım valla, başörtümü de sade bir şekilde yaptırmayı düşünyorum, buna benzer mesela:
Eki Görüntüle 393123 Eki Görüntüle 393124 Eki Görüntüle 393125
Duvak kapatacağı için biraz daha değişik te olabilir ama cafcaflı şeyleri sevmiyorum ben hem de hiç ve çocukluktan beri, bıraksalar düğüne kot etekle gideceğim o derece yani, ama bırakmıyorlar.
Çok teşekkürler iyi dileklerin için.
tatlım bi kere evleniyosun bırak biraz şaşası gösterişi olsunn o günn yıldızı sensin nede olsaa tüllü bişeyler bak bencede sen buraya koy fikir verelimm ama tabi işine karışmak değil amacım zevkler ve renkler tartışılmaz bende snein gibi sade olsun istedim epeyde sade bi gelinlik aldım resim bulursam koyayım şimdi diyorumki o kadar mütevaziliğe ne gerek vardıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?