Gelinlik Modelleri Benim Gelinliğim

perrmanganat

Güven denen şey tek kullanımlık..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.417
632
363
Eki Görüntüle 392842

Tesettürlü bir gelin olacağım. Bugün diktirmeye verdim fransız danteli işlemelerin üzerinde swarovski taşları da olacak.Daha küçük tarlatanlı yani daha az kabarık ve arka kuyruğu da biraz uzun olacak. İnşAllah aynen bunun gibi güzel dikilir. Bu modeli çok beğenmiştim, internette gördüğümden beri sürekli aklımdaydı ve hiç birini bu kadar beğenmemiştim. Beyaz renk danteli göstermez krem yapalım daha ağır olur dediler 'tamam' dedim.Umarım siz de beğenirsiniz kızlar

Son düzenleme:
Çok kalıp gibi duruyor üst kısmındaki kaftan şeklindeki kısmı yumuşak bir kumaştan ve kolları bol değilde dar bi şekilde yaptırın.. Eşarp falanda olacak bol kollar karışık görünebilir

Mutluluklar dilerimmm....
Ben begendim gelinligini, insallah dedigin gibi cok guzel dikerler...
Mutlulukla giy insallah...

teyzemin kızı bundan giydi kapalıydı çok güzel oldu

güle güle giy canım çok güzel

bence bu kaftan tarzı gelinliklerin modası geçtii şimdi daha çok işlemeli taşlılar moda hatta türbanlılar felan hürrem modeli gelinlikler yaptırıyolar kafalarınada taşlı başlık takıyorlarr tabi zevk vete4cih meselesii ne giyersen giy bi kaç yıl sonra pişman oluyor insan ben 5 yılı devirdim mesela ah şimdi gelin olsam şöyle alırıdm böyle diktirridim felan diyorum mesela şimdiden mutluluklarr

banada sanki gelinlik dediğinde birazda olsa tül olmalı gibi geliyor en azından eteklerinde
mutluluklar dilerim canım Allah mesut etsin dilerim çok güzel bir gelin olursun herşey gönlüne göre olsun

Kaftan değil aslında tek parça gelinlik bu, kaftan havası verilmiş. Dümdüz değil ki canım, işlemeleri taşları var ya :)

Başlıklardan hiç hoşlanmıyorım valla, başörtümü de sade bir şekilde yaptırmayı düşünyorum, buna benzer mesela:

Duvak kapatacağı için biraz daha değişik te olabilir ama cafcaflı şeyleri sevmiyorum ben hem de hiç ve çocukluktan beri, bıraksalar düğüne kot etekle gideceğim o derece yani, ama bırakmıyorlar.

Çok teşekkürler iyi dileklerin için.

bence gayet guzel sımdıden mutluluklar dılerımmm

tatlım bi kere evleniyosun bırak biraz şaşası gösterişi olsunn o günn yıldızı sensin nede olsaa tüllü bişeyler bak bencede sen buraya koy fikir verelimm ama tabi işine karışmak değil amacım zevkler ve renkler tartışılmaz bende snein gibi sade olsun istedim epeyde sade bi gelinlik aldım resim bulursam koyayım şimdi diyorumki o kadar mütevaziliğe ne gerek vardıı

Çok geç canım :)

Dikilmeye daha o gün vermiştim. Ben hayatımın hiç bir döneminde şatafatı sevmedim. Düğünüm dahil seveceğimi zannetmiyorum. Sonradan pişman olacağımı da zannetmiyorum, çünkü bunu gerçekten çok beğendim.

güle güle giy canım işallah içine sinerek huzur ve mutlulukla giyersinn benim başıma o kadar kötü şeyler geldikii

düğünden 3 gün önce saç provasındna dönerken duvağıma bastım ve yırttım
kına gecemde elbismein askısı koptu
düşünden bi gün önce ütüleyeyim derken kardeşim ütüyü bastı bel kısmını yaktııı ağla ağla şiştim remen ama hiçbirinde yapacak bişeyim yoktuu
çok talihsiz bir gelindim sanırsam

gelinliğimde yanlış dikilmişti bu arada boyundna bağlamalıydı gelinliğim göğüs kısmını çok açıktan kesmişlerdi göğsüm ün nerdeyse yarısı dışarıda kalıyordu neyse gelinliği biraz yukarı çekip düzeltmeye kalktılar bud efada bel oyuntusu dengesiz olduuu ne ağlamıştım yaa off çok kötüydüü

Geçmiş olsun canım yaa

Ama sonrasında mutluluğu yakalamışsan geçmiştir zaten o günler.

Ben de inşAllah üzerine basıp düşmem diye dua ediyorum.

Duana da amin dyorum :)

Son düzenleme:
mutluyum allahıma şükür herşeyden önce huzurluyumm eeşimide ilk günden daha fazla seviyorumm

yan madolyonun diğer tarafına bakarsak eşyaymış düğün takısıymışş gelinlikmiş vs vs herşey boşş düğün dönüşü trafik kazası geçirip evine varmadan hayatını kaybeden gelin var damat varrr bu yönden bakınca isterse trilyonlar takılsın ben elimde kınamla bir mezar taşı başında buluyosa kendimi neye yarar
2 aylık evliyim kayınvalidem ocakta kızartma yaptığı tencereyii altı açık unutuyor yağ tutuşuyor bir anda mutfak yanmaya başlıyorr eşim fevri hareketlerle doğalgaz vanasını elektirk şalterini kapatmasa akıllıca yangını söndürmeye çalışmasa sonucu söylemeye dilim varmıyor o zaman ne yapayım malı mülkü şimdi çocuklarım var onları büyütüyorum mesela birileri bana neden plazma almıyosun bu eski tv yi atsana diyoo aman ne yapıyım plazmayı yaaa oda aynı işi görüyor buda öyle şeylere hiç hevesim yok borca girip eşimle gergin olmaktansa varsın olmasın yanii

işte madolyonun 2 tarafınıda dengede tutmak lazım tabikide bi kere gelin oluyosun bi kere ev düzüyorsun en iyisini almak istiyorsunn haklısın..

konu çığırından çıktı başka bi boyuta geldi kusurabakmaaa düğün fotoğraflarını görmek isteriz bu arada ne kadar var düğünee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…