• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı benim gelin ayakkabım, dolgu topuk, özel yaptırdım..

neutrino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
27
0
86
45
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar, düğünde bence bu ayakkabı önemli, normal bir gunde bile ayakkabı rahat olmadığı zaman neler cekiyoruz, insanın yuzu asılıveriyor. O yüzden ben dolgu topuk, hem topuklu hem de rahat yuruyebılecegım bir ayakkabı modeli nette aradım buldum. Buraya koyacagım modelin önü kapalısı ve kumastan olanını yaptırdım. Size de fikir verebilir. Düğünde converse ayakkabı yada babet giyme fikri bana biraz gelinligin durusunu bozacagını dusundurtuyor. O yuzden dolgu topuk bence gelinlik için en guzeli diye düşünüyorum.

Eklentiler

• $012047.jpg
    $012047.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 116
Ayy hiç böyle bir şey düşünmemiştim tuhaf gözüküyor tatlım.. Nasıl durduğunu bilmiyorum ama şık bir şeye benziyor ama zevkim değil :1rolleyes:

gelinliin altında guzel duruyor ya zaten gelinlik oldugu gıbı kapatıyor ayakkabıyı fılan. Ama benim anlamadığım şu arkadaşlar, bir tek topuk kısmı farklı yani diğer ayakkabılardan. Topukta bildiğiniz dolgu topuk. Bu arada nuroo arkadaşım, hani beğenmemiş olmanı tabi ki saygıyla karşılıyorum zevkler renkler olayı ama tuhaf gözükmesinin sebebini anlayamadım ben. Bu ayakkabının modelinden gelin ayakkabısı olmayanını çark caddesindeki ve uzunçarşıdaki ayakkabıcılarda pekala goruyorsundur yani tuhaf olarak nitelendirmeni algılayamadım. Ben çok memnunum arkadaşlar, dugunde hem topuklu gıymıs olacagım hem de yorulmayacagım insallahhhhhhh. sevgilerr

hoş bir ayakkabı güle güle giy.Bizim bıylar aynı olduğundan topuklu mümkün değil zaten...

Back