Benim fikirlerinize ihtiyacim var :(

karamela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
9
4
88
Merhaba ben 30 yasinda 2 yil once bosanmis 4 yasinda cocuguyla yasayan calisan bi kadinim sevgili demeyelim ama ilgimi ceken bi adam var bu adam benden iki yas kucuk ve bekar ve benimle evlenmek istedigini soyluo ben ona evlilik istemedigimi acikca soledim ben seni beklerim dio ailen diorum ailem seni kabul eder dio ben ediosam onlarda kabul eder dio
Tamm gidelim gezelim birlikte vakit gecirelim ama konu evlilige geldiginde ben resmen buz kesiliorum
Ona evlenmek istemedigimi baska nasil anlatabilirim bi fikriniz varmi?
Tesekkurler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gnelde böyle derler.daha sevgli olmmışsınız sevgili olun briaz takılın evlenme isteği fln kalmıydeo erkeklerde.bnde 2.evliliği olann biri olarak.kendinizden küçü hiç evlenmemiş bi erkeği tercih etmeyin.ailesi zaten istemez ayak yapmasın.bn 22 yaşındaydım çocuğum bile yoktu istenmedim.

Ben enn iisi yol yakinken uzaklasayim

Ona bende eminim bicilmis kaftan gibi goruolar...

Ona bende eminim bicilmis kaftan gibi goruolar...

bnmde önceden yaşadığım olay vardı o gldi aklıma aynı senin gibi çok aşıktı çok seviodu ailesi istemedi.kusura bakma bn ailemin istemediği birile evlenemem mutlu olamam dedi gitti.hani çok aşıktı ölürdü.inanma hepsi aynı isteklerini alana kadar bu işler.ama senin gibi biri olur evlenmiş ayrılmış çocuğu olan yada olmayan öylesi daha münasip oluyo.daha mutlu olursun.

Bence hiç hayatınızı bulandırmayın. Çocuğunuza odaklanın olabildgnce.
Yanlış anlamayın ama bizim türk standartlarında boşanmış kadın, hiç evlenmemiş erkeğe her zaman ağır gelmiştir. Aile zaten çooook avrupai olması gerek normal karşılaması için. Boşverin.. Siz zaten evliliğe inancınızı yitirmişsiniz eski eşinizden kaynaklı herhalde... Şu an hiç hazır değilsiniz gbi.. Korkuyorsunuz belkide..

Son düzenleme:
Amcam evlendi iki ay önce. 13 yaşında çocuğu olan bir kadınla. İnsanlar konuştu bir iki kere sustu. Aşırı mutlular. Yani önemli olan mutlu olman. Ve ikinci evliliğin olacak çok dikkatli düşünmelisin. Birbirinize zaman verin gezin dolaşın zaten her şey ortaya çıkar.

Evet eski esimden kaynakli evlilige olan inancimi yitirmem ölünmüo ölünmüo asktan sevgiden kimse ölmüo ben eski esimi cok seviyorum asiktim korkutuk ama bakin yasiyorum :) ki bosanmayi isteyen benim
oglum var iki uc bes on kez dusunmem gerek...

kesinlikle evlenmemiş birini tercih etmeyin derim...
eğer evlilik düşünmüyosanız da boşa gezip tozup adamı meşgul etmeyin..

Evlilik çok zor gibi geliyo bilemiyorum gerci hersey nasip ama onunla gorusmuyorum artik

bencede uzaklasarak cok ıyı yapmıssınız...çünkü umut vermıs olacaktınız o kişiyle gezerek vakıt gecırerek..öncelıgınız evladınız olmalı çünkü daha cok küçük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…