benim falıma da bakabilecek olan vaa mı?

herkes1907

...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
759
9
burda gördüm ki çoğu kişinin falına bakılmış ve çoğununki de bilinmiş. ben de bi yükleyeyim dedim inşallah bakarsınız :) her açıdan eksiksiz çektim birazda fazla çektim herşey net görünsün diye :)

ve gördüm ki çoğu yan çımış telefonun azizliğine uğradım ve de döndüremedim bi türlü. döndürsemde burda yan şekilde çıkmış yine de. arkadaki klavyeyi düz olarak tutarsak yönü orası fotoğrafların :KK1:

$fotoğraf (9).jpg $fotoğraf (8).jpg $fotoğraf (11).jpg $fotoğraf (10).jpg $fotoğraf (7).jpg $fotoğraf (6).jpg $fotoğraf (5).jpg $fotoğraf (3).jpg $fotoğraf (1).jpg $fotoğraf.jpg $fotoğraf (2).jpg

kısmetleri bol olan birisin. 2 vakte kadar bir yol görünüyor sana. 3 dileğin var üçü de aydınlık görünüyor.
ilk göze çarpan bunlar oldu ayrıntıya inmedim kusura bakma artık pek bakamıyorum kahve falına.

kısmetleri bol olan birisin. 2 vakte kadar bir yol görünüyor sana. 3 dileğin var üçü de aydınlık görünüyor.
ilk göze çarpan bunlar oldu ayrıntıya inmedim kusura bakma artık pek bakamıyorum kahve falına.

aa olsun olsun en azından bi bakan çıktı :) teşekkür ederiimm :KK16:

burda gördüm ki çoğu kişinin falına bakılmış ve çoğununki de bilinmiş. ben de bi yükleyeyim dedim inşallah bakarsınız :) her açıdan eksiksiz çektim birazda fazla çektim herşey net görünsün diye :)

ve gördüm ki çoğu yan çımış telefonun azizliğine uğradım ve de döndüremedim bi türlü. döndürsemde burda yan şekilde çıkmış yine de. arkadaki klavyeyi düz olarak tutarsak yönü orası fotoğrafların :KK1:

Eki Görüntüle 494691 Eki Görüntüle 494692 Eki Görüntüle 494693 Eki Görüntüle 494694 Eki Görüntüle 494696 Eki Görüntüle 494697 Eki Görüntüle 494702 Eki Görüntüle 494700 Eki Görüntüle 494698 Eki Görüntüle 494701 Eki Görüntüle 494699

birisiyle aranda mesafe mi var. ya fikir yönünden ya da mesafe uzaklığı. sanki bana mesafe gibi geldi.

Son düzenleme:
X