- 4 Eylül 2014
- 1.477
- 5.953
- 358
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Nehir bildiğin boş ev varmı diye sormuş.
Onceki sevgilisi de sehirdisindaydi.Arabasiyla onun yanına gidip geliyordu.Erkek meraklısı gibi milletin diline dolanmış birisi Nehir.
Herkes işyerinde esimizi getirmeye korkuyoruz diyorlar
Aslında bir üstte büyüttüğüm alıntıda da arkadaşın ne kadar da hafifmeşrep olduğu mesajı verilmek istenmiş ama ben epik anlatımıma dahil etmedim bu ayrıntıyı. İmasından bile hoşlanmadım çünküDizinin en etkilendiğim kısmı burası işte burası içimde bir yere dokundu
Adam nehire yaptıklarını buna yapsa koşa koşa on katını yapardı bütün kudurması ondanAslında bir üstte büyüttüğüm alıntıda da arkadaşın ne kadar da hafifmeşrep olduğu mesajı verilmek istenmiş ama ben epik anlatımıma dahil etmedim bu ayrıntıyı. İmasından bile hoşlanmadım çünkü
Ne iğrenç muhabbetler be ofBeni birgün bir erkek ekledi yakışıklı eli yüzü düzgün konuşmasını bilen birine benziyordu ilgimi çekti ısrarla numaramı istedi verdim. 1 hafta dan uzun konuşmadık hatta daha kısa. Ben uykum var sabah erken kalkıyorum dememe rağmen sabaha kadar konuşmak istiyordu hoşuma gitmedi belalti gibi.Onu da böyle ciddi ilişki arıyorum yok aramizda yalan istemiyorum gibi gibi sözlerle .
Birgün iş arkadasimla otururken onunda 1 yıllık falan ilişkisi var.Kavga edip barisiyorlardi.Hatta onun sevgilisi benim tanıştığım kişiye güvenme yalan söylüyordur gibi gibi sözler etti.
Bende kız arkadaşıma hadi şunu deneyelim hoşlandım senden desene dedim.Hoslandim dedi arkadaşıma direk ben engelledi.Kiz Nehir Erkek Sercan olsun.Nehir ısrar etti Sercan'la görüş niye engellemiş seni diye.Aman onunla mi uğrasicam 2 günlük tanıdığım kişi dedim.Bu geliyor sürekli Sercan'i basıma bela ettin.Birde baksam yemekhane'de çalışıyoruz biz.Onune gelene Elif'in eski sevgilisi ile sevgili olduk demiş.Herkes geliyor bana soruyor.Sonra bende alaya aldım.En son dayanamadim.Benim yanımda Sercan diyip durma dedim.Ve aşkım diyerek telefonu açtı.Bende adam duysun diye şerefsiz diyerek bağırdım.Benimle muhatap olma dedim kıza öncesinde de.Elifle görüşmeyi kes demiş.
Gelelim Nehir'e evlenip boşanmış 3 çocuklu kadın 3'muzde 30'lu yaslardayiz.Sercan Karadenizli ve ailesine Nehir'in dul olduğunu söylememiş.Bizim yaşadığımız şehre gelmiş.Pahali hediyeler almış.
Gitmiş baska iş arkadasina Nehir bildiğin boş ev varmı diye sormuş.Nehir tesettürlü birisi.Onceki sevgilisi de sehirdisindaydi.Arabasiyla onun yanına gidip geliyordu.Erkek meraklısı gibi milletin diline dolanmış birisi Nehir.
Herkes işyerinde esimizi getirmeye korkuyoruz diyorlar.Hatta gidiyorlar Nehir dediğim kişiye.Elif sana diş biliyor demişler.İsyerindekiler de fenalar.
Hatta Nehir'e senle arası bozulunca bana yazar bak gör dahi bile dedim.Ama iş baya ciddiymis.Sercan baya bir Nehir'e kendini kaptırmış.
Hiçbişi anlamadımBeni birgün bir erkek ekledi yakışıklı eli yüzü düzgün konuşmasını bilen birine benziyordu ilgimi çekti ısrarla numaramı istedi verdim. 1 hafta dan uzun konuşmadık hatta daha kısa. Ben uykum var sabah erken kalkıyorum dememe rağmen sabaha kadar konuşmak istiyordu hoşuma gitmedi belalti gibi.Onu da böyle ciddi ilişki arıyorum yok aramizda yalan istemiyorum gibi gibi sözlerle .
Birgün iş arkadasimla otururken onunda 1 yıllık falan ilişkisi var.Kavga edip barisiyorlardi.Hatta onun sevgilisi benim tanıştığım kişiye güvenme yalan söylüyordur gibi gibi sözler etti.
Bende kız arkadaşıma hadi şunu deneyelim hoşlandım senden desene dedim.Hoslandim dedi arkadaşıma direk ben engelledi.Kiz Nehir Erkek Sercan olsun.Nehir ısrar etti Sercan'la görüş niye engellemiş seni diye.Aman onunla mi uğrasicam 2 günlük tanıdığım kişi dedim.Bu geliyor sürekli Sercan'i basıma bela ettin.Birde baksam yemekhane'de çalışıyoruz biz.Onune gelene Elif'in eski sevgilisi ile sevgili olduk demiş.Herkes geliyor bana soruyor.Sonra bende alaya aldım.En son dayanamadim.Benim yanımda Sercan diyip durma dedim.Ve aşkım diyerek telefonu açtı.Bende adam duysun diye şerefsiz diyerek bağırdım.Benimle muhatap olma dedim kıza öncesinde de.Elifle görüşmeyi kes demiş.
Gelelim Nehir'e evlenip boşanmış 3 çocuklu kadın 3'muzde 30'lu yaslardayiz.Sercan Karadenizli ve ailesine Nehir'in dul olduğunu söylememiş.Bizim yaşadığımız şehre gelmiş.Pahali hediyeler almış.
Gitmiş baska iş arkadasina Nehir bildiğin boş ev varmı diye sormuş.Nehir tesettürlü birisi.Onceki sevgilisi de sehirdisindaydi.Arabasiyla onun yanına gidip geliyordu.Erkek meraklısı gibi milletin diline dolanmış birisi Nehir.
Herkes işyerinde esimizi getirmeye korkuyoruz diyorlar.Hatta gidiyorlar Nehir dediğim kişiye.Elif sana diş biliyor demişler.İsyerindekiler de fenalar.
Hatta Nehir'e senle arası bozulunca bana yazar bak gör dahi bile dedim.Ama iş baya ciddiymis.Sercan baya bir Nehir'e kendini kaptırmış.
Ne çirkin çirkin ortamlar,konuşmalar.Beni birgün bir erkek ekledi yakışıklı eli yüzü düzgün konuşmasını bilen birine benziyordu ilgimi çekti ısrarla numaramı istedi verdim. 1 hafta dan uzun konuşmadık hatta daha kısa. Ben uykum var sabah erken kalkıyorum dememe rağmen sabaha kadar konuşmak istiyordu hoşuma gitmedi belalti gibi.Onu da böyle ciddi ilişki arıyorum yok aramizda yalan istemiyorum gibi gibi sözlerle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?